Nämä tavat auttavat vahvistamaan kynsiäsi 30 päivän aikana.

On turhauttavaa, jos kynsiä kasvattaessa pidemmiksi ne lohkeavat lähes heti, kun ovat saaneet edes hieman pituutta. Kynsiä voi kuitenkin vahvistaa erilaisin keinoin ja alle onkin listattu vinkkejä, joiden avulla kuukaudessa teet kynsistäsi vahvemmat ja pidemmät.

Joka aamu: Käytä kasvuseerumia

Pure Wow’n mukaan kasvuseerumeissa on biotiinia, joka auttaa vahvistamaan heikkoja kynsiä ja samalla pitää kynsinauhat terveenä. Hiero tippa kynsiin – lakattuihin tai paljaisiin – kerran päivässä.

Joka iltapäivä: Laita kynsinauhaöljyä

Kynsinauhat suojaavat kynsiä ja estävät tulehduksia, joten on syytä pitää huolta, että ne pysyvät terveenä. Pidä työpisteelläsi esillä kynsinauhaöljyä, jotta muistat käyttää sitä.

Joka ilta: Laita kosteusvoidetta

Pitäydy koostumukseltaan paksumpaan voiteeseen ja hiero sitä myös kunnolla kynsinauhojen ja kynsien päälle, koska monet laittavat kosteusvoidetta vain käsiin. Näin saat kyntesi pysymään sileänä ja kiiltävänä.

Muutaman päivän välein: Käytä kynnenkovettajaa

Pure Wow’n mukaan kynnenkovettajissa on proteiineja ja hoitavia ainesosia, jotka vahvistavat kynsiä ja samalla ravitsevat niitä.

Joka viikonloppu: Viilaa kynnet

Viilaa kynsiisi pyöreät kärjet, sillä terävät ja neliskanttiset tarttuvat todennäköisemmin kiinni asioihin ja menevät rikki. Kääntyvät, hieman pyöreät reunat sen sijaan ovat turvallisempi valinta – ja saavat kynnet näyttämään pidemmältä.

Aina: Käytä kumihanskoja kotitöitä tehdessä

Jatkuva altistuminen vedelle ja puhdistusaineille voi kuivattaa kynsiä. Tältä välttyy helposti, kun käyttää kotitöiden yhteydessä kumihanskoja ja sen jälkeen laittaa käsirasvaa.

Älä unohda: Käytä hoitavaa kynsilakanpoistoainetta

Pure Wow’n mukaan kannattaa käyttää sellaist, jossa ei ole asetonia ja hyvä olisi etsiä sellainen, jossa on hoitavia öljyjä mukana. Kynsilakan poistaminen voi olla tällaisella kynsilakanpoistoaineella työläämpää, mutta se on kynsien kannalta parempi.

Sillä välin: Käytä neutraalia kynsilakkaa

Kun kasvatat kynsiä, kannattaa kynnet lakata oman ihon sävyä olevalla lakalla tai hieman vaaleammalla sävyllä. Tämä saa kynnet näyttämään pidemmältä siihen saakka, että ne ovat oikeasti saaneet hieman lisää pituutta.

Lähde: Pure Wow