Angelina Jolie palaa valkokankaille Pahattarena lokakuussa.

Walt Disney Studios on julkaissut kulissien takaa materiaalia tulevasta Maleficent 2: Pahan valtiatar -elokuvasta. Video näyttää, miten Angelina Joliesta tehdään Pahatar sarvineen ja terävine poskipäineen.

Alle minuutin kestävällä videolla Jolie on maskeerattavana ja prosessi on omalla tavallaan lumoavaa katsottavaa. Videolla Oscar-palkitun näyttelijän hiukset laitetaan saparoleteille, hän saa smokey eye -meikin, hänelle muotoillaan terävät poskipäät, laitetaan sarvet ja suuhunsa saa torahampaat – ja Pahatar on vaatetusta vaille valmis.

Maleficent 2: Pahan valtiatar on jatkoa vuonna 2014 ilmestyneelle Maleficent – Pahatar -elokuvalle. Ensimmäinen osa kertoi, miten Disneyn yhden tunnetuimman pahiksen sydän kovettui ja mikä sai hänet langettamaan kirouksen pienen prinsessa Auroran ylle.

Jatko-osassa edellisosan tapahtumista on kulunut muutama vuosi. Elokuva jatkaa paneutumista sarveikkaan haltijattaren ja tulevan kuningattaren monimutkaisiin väleihin, kun he muodostavat uusia liittolaisia ja kohtaavat uusia vastustajia yrittäessään suojella Moorsin taikamaailmaa ja siellä asuvia olentoja.

Angelina Jolien lisäksi elokuvassa näyttelevät muun muassa Elle Fanning (prinsessa Aurora), Michelle Pfeiffer (kuningatar Ingrith), Chiwetel Ejiofor (Conall), Sam Riley (Diaval) ja Harris Dickinson (prinssi Phillip). Jatko-osan ohjaa Joachim Rønning.

Voit katsoa artikkelin yltä, miten Pahatar syntyy meikin ja maskeerauksen avulla. Alta voit sen sijaan katsoa trailerin Maleficent 2: Pahan valtiatar -elokuvasta, jonka Suomen ensi-ilta on 16. lokakuuta.

Lähde: Popsugar