Miten vietellä kumppani? Miten taata himokkaat hetket?

Mikäli tarkoituksenasi on saada kumppanisi ”sille päälle” ja saada vipinää vällyjen väliin, näistä vinkeistä voi olla sinulle apua. Kuumat hetket eivät tarvitse monestikaan kuin pienen kipinän alkaakseen. Näin voit varmistua siitä, että tänä iltana heruu.

Näillä keinoilla saat kumppanisi käymään kuumana ja himoitsemaan sinua:

1. Esittele parhaita puoliasi

Pukeudu viettelevästi ja esittele niitä puoliasi, joista pidät eniten. Jos se on peppusi, pyllistele. Jos olet ylpeä rinnoistasi, koskettele niitä hienovaraisesti ja ole ilman rintaliivejä kotona. Hän huomaa sen taatusti.

2. Kehu kumppaniasi

Kehu häntä ja silitä tai koskettele hänen vartaloaan hellästi samalla. Kun annat hänelle huomiota ja helliä rakkaudenosoituksia, hän todennäköisesti palauttaa palveluksen.

3. Luota ääneesi

Äänenpainolla on merkitystä sen suhteen, miten puheesi tulkitaan. Voit yrittää puhua hieman rauhallisemmin ja möreämmällä ääneellä vaikuttaaksesi seksikkäämmältä. Älä kuitenkaan feikkaa tai vedä yli, jottet vaikuta vitsikkäältä ja siltä, ettet ole tosissasi.

4. Katso häntä syvälle silmiin

Katsekontakti on tärkeä tekijä keskinäisen luottamuksen ja vetovoiman syntymisessä. Tuijota häntä syvälle silmiin ja anna katseesi myös hieman vaellella pitkin hänen kroppaansa viettelevästi. Hän tuntee tällöin olonsa halutuksi.

5. Käytä ruokaa apunasi

Voit turvautua ruokaan – ja jopa leikitellä sillä – yrittäessäsi vietellä kumppaniasi. Lipominen ja nuoleminen voivat laukaista toisessa osapuolessa seksuaalisen vietin hetkessä. Hyviä ruokia seksihalujen herättämiseksi ovat esimerkiksi banaani, tikkari tai kirsikat.

6. Kerro hänelle, mitä haluat ja miten sen haluat

Kumppanisi saattaa arvostaa sitä, että sanot asiat suoraan päin naamaa vihjailuiden sijaan. Älä jätä tilaa arvoituksille, vaan anna mennä ja kerro hänelle, miten haluaisit hänen ottavan sinut. Rohkeat sanat palkitaan.

7. Ehdota yllättäviä paikkoja

Kumppanisi saattaa ajatella, että seksinne on tavanomaista ja tylsää, eikä siksi jaksa tehdä itse aloitetta. Voit yllättää hänet ilmaisemalla tahtosi sen suhteen, missä haluat harrastaa seksiä.

8. Älä tuijota kelloa

Seksi ei ole vain iltapuuhaa. Seksiä voi harrastaa vaikka kellon ympäri, ja mitä yllättävimpiinkin aikoihin. Jos et ole aamuihminen, seksin harrastaminen aamutuimaan voi kuulostaa vaivalloiselta. Ehdota sen sijaan lounastreffejä, joilla tarjoillaan jälkiruoaksi tajunnan räjäyttävä yllätysherkku.

9. Ehdota romanttista iltaa

Jos pidätte molemmat hyvästä ruoasta tai viinistä, voitte hakea tunnelmaa yhteisen, romanttisen illanvieton kautta. Esimerkiksi äyriäiset toimivat hyvin seksivietin laukaisemiseksi. Laita taustalle soimaan musiikkia, josta te molemmat pidätte, ja nauttikaa koko ilta toisistanne.

10. Laittaudu

Jos et normaalisti laittaudu juurikaan, astetta tummempi silmämeikki tai vahvempi huulipuna saattavat tehdä tehtävänsä. Itsensä ehostamisella on paitsi ulkoinen vaikutus, myös sisäinen vaikutus, sillä saatat tuntea olosi tämän jälkeen itsevarmemmaksi.

11. Kuiskuttele ja ehdottele

Lähetä pikkutuhmia tekstiviestejä hänelle pitkin päivää tai ota kuva itsestäsi alushousuillasi kotosalla, kun hän ei ole vielä paikalla. Nämä toimivat hyvinä vinkkeinä siitä, mitä tuleman pitää, kun hän saapuu kotiin. Voikin hyvin olla, että hän tulee kyseisenä iltana normaalia aiemmin kotiin.

12. Osta seksileluja

Jos hän on kokeilunhaluinen, voit kokeilla seksileluja apunasi. Esimerkiksi käsiraudat voivat saada hänet syttymään.

13. Tarjoudu hänen avukseen

Kun hän makaa väsyneenä työpäivän jälkeen sohvalla, kerro, että haluaisit olla hänelle avuksi. Avaa sitten hänen housujensa napit varovasti ja kerro, että tiedät tasan, mitä hän tarvitsee rentoutuakseen. Hän tuskin kieltäytyy kunniasta.

14. Kerro tuhma tarina

Jos olet ujompi luonteeltasi, kerro, että luit netistä tai kuulit ystävältäsi tarinan, jossa nainen ja mies harrastivat seksiä paikassa X ja asennossa Y. Voit näin varovasti kysyä hänen mielipidettään asiaan ja tunnistella, olisiko hän valmis kokeilemaan jotakin uutta ja kenties juuri ehdottamasi kaltaista seksisessiota kanssasi.

15. Anna hänen päättää

Kerro hänelle, että haluaisit tehdä hänet iloiseksi, muttet tiedä oikein miten. Riisu sitten vaatteesi. Alastomuuden pitäisi toimia tässä vaiheessa tunnelman luojana. Anna hänen vietellä sinut hänen valitsemallaan tavalla.

16. Ehdota tuhmia elokuvia

Virittäytykää tunnelmaan katsomalla tiivistunnelmaisia elokuvia, joissa nainen ja mies saavat toisensa sekä henkisesti että fyysisesti. Leffa voi laukaista halut myös oikeassa elämässä.

17. Ole joustava

Älä valita siitä, milloin olet viimeksi saanut seksiä tai siitä, millä tavoin hän ottaa sinut. Kerro kumppanillesi, että seksi hänen kanssaan on ihanaa ja nautit siitä. Kun palkitset häntä yrityksistä, hän uskaltaa myös ottaa ohjat useammin käsiinsä aloitteen suhteen.

18. Kokeile roolileikkejä

Jos olet rohkea, voit kokeilla hänen viettelemistään pukeutumalla vaikkapa hoitsun tai lentoemännän asuun. Yllätä hänet, kun hän seuraavalla kerralla tulee kotiin ja odota jo ovella seksikäs asu päälläsi valmiina tositoimiin.

19. Vietä aikaa poissa kotoa

Älä odota kotona aina passissa. Lähde välillä ulos tuulettumaan ja haukkaamaan happea. Kun palaat takaisin kotiin, voi pieni pesäero olla tehnyt hyvällä tavalla tehtävänsä. Kun kumppanisi saa itsekin välillä kaivata sinua, saattaa hän myös haluta sinua enemmän.

20. Osta seksikkäitä alusvaatteita

Heitä vanhat, rikkinäiset mummokalsarit pois, jos et ole jo. Panosta seksikkäisiin alusvaatteisiin. Pitsi voi olla hyvä valinta. Kun esittelet hänelle uudet alusvaatteesi ylläsi, hän voi alkaa kehräämään kuin kissa edessäsi.