Simppeli niksi on esitelty videolla, joka on saanut suuren suosion somessa.

Hyvät ja laadukkaat tekoripset voivat olla kalliita ja vaikka niitä voi käyttää uudelleen, saattavat ne päätyä turhan nopeasti roskiin, jolloin hinta käyttökertaa kohti on suuri. Onneksi tähän on rahaa säästävä ratkaisu, joka on alkanut levitä netissä.

Meikkitaiteilija Paloma Garcia jakoi Facebook-sivullaan videon, jolla hän näyttää miten halvoista tekoripsistä pystyy helpolla tavalla saamaan laadukkaamman ja luonnollisemman näköiset. Avuksi tarvitset vain kierreharjan (spoolie) – jos alla oleva video ei näy, löydät sen täältä.

Julkaissut Paloma Garcia 9. maaliskuuta 2018

Videolla Garcia siis hankaa ripsiä harjalla ja saa ne näyttämään luonnollisemmalta. Simppeli niksivideo on saanut suuren suosion somessa; viraalivideota on katsottu tätä kirjoittaessa yli 15 miljoonaa kertaa sekä jaettu yli 162 000 kertaa.

Monet ovat laittaneet Garcian niksin myös itse testiin nähdäkseen, toimiiko se todella ja jopa suositut meikkibloggaajat ovat olleet vaikuttuneita siitä, miltä halvat tekoripset ovat harjakäsittelyn jälkeen näyttäneet. Lopputuloksia on jaettu muun muassa Twitterissä ja alla onkin muutama esimerkki siitä, miten hyvin kierreharjaniksi toimii.

limp bizclit

@baphometbitchh
They look SO good wow
These are the same lashes but I spoolied the bottom pair omg!! Why didn't I think of those before!?!?!

a a l i y a h 🎋

@aaliyahfloor
before vs after WOWW

limp bizclit

@baphometbitchh
Making stiff synthetic eyelashes into wispy lashes just using a spoolie!!!!
HOLY CRAP I just tried it with these cheap lashes WTFF game changer

Jill (Taylor’s Version)

@Jillliaannn
Y’all I tried it on some old cheap lashes I had and it made it look hella better wow what a hack

Lähde: Cosmopolitan UK