Kuumuus ja kosteus voivat aiheuttaa naisille päänvaivaa ulkonäön suhteen.

Kesä on pääsemässä todella käyntiin hellepäivineen. Kesän saapuminen voi aiheuttaa kuitenkin ulkonäöstään huolehtiville naisille hieman päänvaivaa.

HuffPost listasi erilaisia vinkkejä ja niksejä naisilla, minkä avulla voi näyttää sekä tuntea olonsa hyväksi myös hellepäivinä, ja suomensimme vinkit alle.

Pitäydy vedenpitävissä meikeissä

Kesän ajaksi kannattaa investoida vedenpitävään ripsiväriin, rajauskynään ja jopa peitevoiteeseen.

Pidä hiukset lyhyenä tai nosta ne ylös

Pitkät hiukset voivat olla kesällä ahdistavankin kuumat, mutta helpotusta voi hakea eri tavoin lyhyeksi leikatuista hiuksista piilokaljusta kaljuun – kunhan itse on tyytyväinen. Jos taas ei halua lähteä muuttamaan hiustyyliään, voi hiukset nostaa ylös muun muassa huivin tai ponnareiden avulla.

Käytä tuotteita, joiden tarkoitus on viilentää

Jotkin tuotteet omaavat ainesosia, jotka tuntuvat viileiltä, kun niitä laittaa iholle. HuffPost antoi esimerkiksi tällaisesta muun muassa Marc Jacobsin peitevoiteen.

Unohda hajuvesi

Aurinkorasvassa tai kosteusvoiteessa on todennäköisesti jo tarpeeksi tuoksua, joten et tarvitse sitä erikseen.

Käytä nestemäisiä huulipunia ja -kiiltoja

Sen sijaan, että tuhrisit kasvosi voidemaisella huulipunalla, vaihda pitkäkestoisiin, nestemäisiin huulikiiltoihin ja -puniin, jotka ovat kevyempiä.

Käytä ympäristöä hyödyksesi

Haluatko pehmeät laineet hiuksiisi tai rantakiharat? Vedessä polskimalla ne syntyvät! Jos taas et halua kastua, voit toki käyttää muotoilutuotteita, jotka ovat tarkoitettu kyseisten kiharoiden tekoon.

Lähde: HuffPost