Riidat on hyvä selvittää, mutta joskus voi silti jäädä jotain vielä hampaankoloon.

Et ehkä halua käynnistää riitaa uudelleen, varsinkin jos kyseessä on enää pientä mielipahaa aiheuttava syy. Niin paljon kun rakastat kumppaniasi, hän voi silti ärsyttää sinua välillä. Jotta kumppanisi tietäisi, että olet hänelle edelleen vähän vihainen, tee jotain, jolla näytät sen hänelle salaa. Tässä alla on naisten antamia hyviä vinkkejä, kuinka sen voi tehdä.

Jättikö hän taas kerran WC-pöntön kannen ylös?

Ehkä tuosta ei tarvitse hänelle enää mainita, vaan voisit sen sijaan paistaa hänelle niin pienen lätyn, että hän tuskin näkee sitä. Siitä hän arvaa, että olet edelleenkin vähän vihainen. Ehkä hän arvaa syynkin oli se mikä tahansa tuollainen vähäpätöiseltä kuulostava syy, jonka haluaisit hänen mielellään korjaavan.

Lojuuko hänen sukkansa edelleen pitkin lattioita?

Jos hän ei pyynnöstäsi huolimatta vie edelleenkään vaatteitaan pyykkikoriin, saati pese niitä koskaan itse, tässä on hyvä keino näpäyttää häntä. Vie hänen puhtaat vaatteensa kaappiin tai laatikkoon, kuten ennenkin. Mutta älä laita niitä sinne viikattuna, vaan siten, että ne roikkuvat laatikon reunalla tai pursuavat kaapista.

Tekikö hän jotain todella ärsyttävää, jota et todellakaan antanut vielä anteeksi?

Kun riita on riidelty, voi sinua silti edelleen ärsyttää, kun hän käyttäytyi niin kuin käyttäytyi. Älä käynnistä riitaa uudelleen, vaan anna hänelle salainen viesti. Kirjoita se paahtoleipään, jonka tarjoilet hänelle. Painele viesti leipään ennen kuin paahdat sen ja se jää siihen näkyville. Toivotaan kuitenkin, että puolisosi ei ole niin kiireinen, että hän ei huomaa koko viestiä, vaan syö leivän ilman että katsoo viestiäsi, joka voisi koostua esimerkiksi kirjaimista ”HV”.

Nämä olivat aika hauskoja keinoja välittää salaisia viestejä siitä, että olet vielä vähän vihainen. Niissä on se riski, että ne vain naurattavat puolisoasi eikä viesti mene perille.

Lähde: Diply