Kun nainen suuttuu, voi olla viisasta pysytellä kauempana ja miettiä, mitä seuraavaksi suustaan päästää.

Naiset ovat tunnettuja ylidramaattisista suuttumisistaan. Monet naiset tykkäävätkin järjestää varsinaisen ”kohtauksen”, kun tilanne niin vaatii. Tämä kohtaus voi näkyä sekä konkreettisin fyysisin elein, kuten hurjapäisenä vouhottamisena tai esineiden heittelemisenä, että verbaalisin elein, kuten solvauksina ja huutelemisena. Suuttumus voi myös johtaa kärjistyessään täydelliseen hermoromahdukseen, mikäli kumppani ei osaa riittävällä tavalla tai tarpeeksi nopeasti ja tehokkaasti selvittää asian todellista laitaa tai lohduttaa naista tunnevyöryssään.

Ja mikä olisikaan parempi tapa huomauttaa epäkohdasta tai väärästä menettelytavasta, kuin korottaa ääntään sellaisessa paikassa, jossa on muitakin kuunteluoppilaita. Esimerkiksi ravintolat tai ruokakaupat käyvät monien naisten mielestä oikein hyvin raivokohtauspuuskan tapahtumapaikaksi, samassa missä oma, hiljainen ja muiden katseilta suojattu kotikin. Varsinkin miehillä on tämän asian ja naisten suhteen kestämistä; naiset kun saattavat intoutua riitelemään kovaäänisestikin sellaisissa paikoissa, jossa ventovieraat ihmiset voivat pysähtyä seuraamaan draamaa ja riitelyä.

Mies, tunnista nämä alla listatut vaaranmerkit, jotta ennaltaehkäistä kaaottisia tilanteita ja tapaturmia! Nainen, tunnistatko sinä nämä ärtymyksen ja raivostumisen vaiheet itsessäsi? Et ole yksin!

Näin naisten suuttumus etenee vaiheittain:

1. Nainen aloittaa riitelemään. Ensimmäiset kipinät lentelevät.

2. Nainen siirtyy asemiin ja tulitaistelu voi alkaa.

3. Naisella keittää yli. Tilanne riistäytyy pian hallinnasta.

4. Nainen alkaa ampua kovilla.

5. Mies kokee tilanteen näin.

6. Nainen nauttii aiheuttamastaan tuhosta.

7. Riita yltyy, ja nainen räjähtää.

8. Helvetti on irti.

9. Mies kärvistelee naisten huutaessa ja raivotessa.

10. Liian uteliaat tai törtöt ohikulkijatkin saavat osansa naisen raivosta.

11. Kun riita on ohi, nainen poistuu paikalta ja jättää paikat palamaan.

12. Mies yrittää pelastautua paikalta.

8. Kulissit sortuvat.

9. Tilanne rauhoittuu.

Kuulostaako tällainen tapahtumaketju tutulta? Jaa kokemuksesi alla kommenteissa!