Jos sinulla on yhden yön juttuja, joita et mielellään muistele, voivat nämä kertomukset tuoda lohtua – kiusallisia kokemuksia tapahtuu muillekin.

Monella on varmasti seksiin liittyviä kokemuksia, jotka nolottavat tai saavat olon kiusalliseksi eikä niitä mielellään muistele tai kerro niistä kenellekään. On kuitenkin lohdullista tietää, että samaa tapahtuu muillekin.

Ihmiset innostuivat nimimerkkien suojista paljastamaan omia, kamalimpia kokemuksiaan yhden yön jutuista, kun aihe nousi esiin suositulla Reddit-sivustolla. Alla on muutama poiminta paljastuksista:

Yllättävä paljastus

”Oli ystävä outoon aikaan. Joimme itsemme humalaan, harrastimme seksiä, se oli hauskaa. Heräsin ja hän kertoi rakastavansa minua ja että osa hänestä toivoi minun saaneen hänet raskaaksi.”

Tympeä jälkivaikutus

”Harrastimme seksiä ja tarvitsimme liukuvoidetta. Miehellä oli vain lämmittävää liukuvoidetta, joten käytimme sitä. Kävi ilmi, että olen hieman allerginen ja alapäässäni alkoi tuntua ikävältä. Suuntasin kotiin. Ei edes päivää myöhemmin saan kuulla siskoni menneen lounastreffeille saman tyypin kanssa ja hän hoksaa sen kuultuaan tarinan tapahtuneesta mieheltä.”

Mutamainen yllätys

”Päädyin naisen luokse. Molemmat hieman humalassa. Siihen asti kaikki hyvin ja aikalailla suoraan sänkyyn. Tyydytin häntä sormillani ja suutelimme. Kuulin sen märän äänen ja hän alkoi ”squirtata” (naisen ejakulaatio). Napakymppi! Sitten hän p*skoi sänkyyn. Se oli kuin mutaa. Se haisi.”

Omatoiminen kumppani

”Menin kotiin naisen kanssa, kenellä ei ollut aikomustakaan harrastaa seksiä. Hän vain halusi jonkun näkevän, kun hän laukeaa. Hän vetäytyi esileikin aikana ja tyydytti itse itseään toistuvasti. Joka kerta kun koetin tehdä jonkin liikkeen, hän hellästi työnsi minut pois ja sanoi ’Kukaan ei saa minua tuntemaan oloani niin hyväksi kuin itse saan, mutta se on parempaa, kun joku katsoo.’ Joten lähdin pois.”

Rysän päältä kiinni

”Tapasin yökerhossa naisen, joka itki yksin seinää vasteen. Menin hänen luo ja kysyin, mikä on vialla. Hän halasi minua ja vei minut tanssilattialle, missä hän hinkkasi itseään minua vasten ja suuteli kanssani noin 45 minuuttia. Menin hänen hotellihuoneeseensa. Olimme harrastamassa seksiä, kun kuulin piippausta ja ovi avautui ja näin viiden ihmisen kävelvän sisään kahdelta aamuyöllä (hänen ystäviään…. ja poikaystävä palaamassa yökerhosta). Poikaystävä raivostui ja ystävät koettivat pitää hänet aisoissa. Nousin välittömästi ylös ja kerroin, ettei minulla ollut tästä aavistustakaan ja juoksin ulos niin nopeaa kuin pystyin housut nilkoissa.”

Varoitus olisi ollut tarpeen

”Olin juuri antanut naiselle suuseksiä ja hän päätti tehdä saman minulle. Hän aloitti ja lähes heti hän survaisi kolme sormea peräaukkooni. Ei hellää kiusoittelua, vain suoraan sisään. En voinut hypätä pois liian nopeasti. Tunsin heti pistävän tunteen, mitä seurasi lämmin tunne. Luulin p*skoneeni alleni. Nousin ylös laittamaan valot päälle ja huomasin kaikkialla olevan verta ja jalkani näyttivät takaa kuin Michael Bayn ohjaamalta kauhuelokuvalta. Lakanat olivat veressä ja tämä alaston nainen istui sängylläni, käsi veressä. Kun kysyin, miksi hän teki niin, hän sanoi: ’Exäni rakasti tätä.'”

Voit lukea lisää ihmisten paljastuksia ja niiden herättämää keskustelua täällä.

Lähde: Metro