Näin hemmottelet itseäsi nopeasti kiireen keskellä – yksi tapa vie aikaasi vain joitakin sekunteja

Aina ei ole aikaa hoitaa jokaista kaunistautumistarvetta ja -tehtävää, vaikka kuinka haluaisi.

Jokainen tarvitsee välillä hemmotteluhetkiä itselleen rentoutuakseen ja helliäkseen ihoaan ja kehoaan. Siihen ei ole kuitenkaan aina aikaa. Näillä vinkeillä voit kuitenkin piristää päivääsi, mieltäsi ja hieman hemmotella itseäsi eikä niihin mene koko päivää.

5 sekuntia

Hajuaisti ja muisti ovat läheisesti kytköksissä toisiinsa, joten suihkautus erikoistilanteisiin tarkoitettua lempihajuvettäsi voi nostattaa mielialaa nopeasti.

30 sekuntia

Jos et ole ehtinyt käymään kampaajalla ja hiukset ovat kaksihaaraiset, ota pika-avuksi seerumi, joka täyttää välit ja väliaikaisesti sitoo haarautuneita latvoja yhteen.

5 minuuttia

Kasvojen kuorinta poistaa hellästi kuolleet solut ja saa ihon pehmeämmäksi ja kirkkaammaksi. Ihotyypistä riippuen hemmottele itseäsi kuorinnalla kerrasta kolmeen viikossa.

20 minuuttia

Lelli itseäsi ja ihoasi laittamalla kylpyveteen sekoitus mineraalisuoloja ja eteerisiä öljyä stimuloimaan ihohuokosia ja ihon uudistumista – sekä rauhoittamaan mieltä.

12 tuntia

Kiireisinä päivinä, jolloin ei ole aikaa korjailla meikkiä, kannattaa valita pitkäkestoinen, tasapainottava alusvoide, joka kosteuttaa ja tekee ihosta mattapintaisen ja saa ihon näyttämään virheettömältä työpäivästä päivälliseen ja pidemmälle iltaan.

Lähde: Body&Soul


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.