Mikään ei tapa pahemmin seksitunnelmaa, kuin se, että viereisessä huoneessa olevat läheisesi kuulevat kaikki liikkeesi vuodesohvalla.

Jos vierailu on pitkä ja haluat harrastaa kumppanisi kanssa sen aikana seksiä, on vuodesohvan äänet saatava jotenkin pienemmäksi. Siihen ja muihinkin seksistä lähteviin ääniin ja merkkeihin on jaettu hyviä vinkkejä. Niiden taustalta löytyy Trojan Condoms -niminen TikTok-tili. Vinkkejä on kolme kappaletta.

Näin harrastatte vinkkien mukaan äänetöntä seksiä

Ensimmäinen vinkki on näistä ehkä paras. Jos ongelmana on vuodesohva tai vierassänky, joka päästää ääniä seinään osuessaan, laita sukka sängyn ja seinän väliin. Sukka pehmentää seinään osumista eikä siitä lähde silloin ääntä. Myös tyynyt käyvät tähän tarkoitukseen.

Toinen vaihtoehto liittyy myös tyynyihin. Harrastakaa seksiä lattialla tyynyjen päällä. Silloin ei esimerkiksi lattia narise, josta on apua, jos joku on vaikka kuuntelemassa alakerrassa.

Kolmas sekstailusta pääsevä ääni voi tulla suustasi. Siihenkin ääniongelmaan löytyy ratkaisu. Suudelkaa intohimoisesti, niin suusta ei pääse ääniä.

Lähde: The Sun