Vuodenajan vaihtuessa muotitrenditkin päivittyvät jälleen uusiin.

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, mikä pätee etenkin alati muuttuvassa muodin maailmassa. Vuodenajan vaihduttua syksyyn, osa muotitrendeistä saa painua unholaan ja niiden tilalle tulevat uudet trendit, joihin ihastua.

Pure Wow listasi kolme muotitrendiä, joiden aika oli ja meni jo – sekä minkälaiset trendit tulivat niiden tilalle.

Leveämpi = parempi

Ohkaiset vyöt saivat nauttia ajastaan muodin valokeilassa, mutta tänä syksynä on aika vaihtaa ne leveämpiin vöihin. Pure Wow’n mukaan leveä vyö kannattaa yhdistää etenkin kukkakuosisiin mekkoihin, joihin leveä vyö tuo hieman lisää rakennetta.

Vaaleanpunaisen tilalle oranssia

Hempeä vaaleanpunainen, millennial pink, oli kovassa huudossa, mutta Pure Wow’n mukaan on ilmennyt, että aikuisten naisten ei tarvitse näyttää siltä kuin olisivat pukeutuneet purkan kääreisiin. Sen sijaan ylle laitetaan laskevasta auringosta muistuttavaa palanutta oranssia. Tämä sävy tuo esiin samanlaisia nuorekkaita ja iloisia viboja kuin milleniaali pinkki, mutta ilman mielikuvia popprinsessoista.

Näyttävät korvikset ovat taas täällä

Ear cuffs -korvikset ovat cooleja, mutta syksyn tultua ne saavat jäädä odottamaan uutta aikaa. Sen sijaan nyt on näyttävien, geometristen statement-korvisten vuoro.

Katso esimerkkejä näistä trendeistä täällä.

Lähde: Pure Wow