Myyjän reaktio sai äidin suuttumaan, mutta ennen kuin äiti ehti sanoa mitään, tyttö itse näpäytti myyjää.

2-vuotiaan Sophian ja hänen äitinsä Brandi Bennerin kauppareissu sai yllättävän käänteen, kun myyjä ihmetteli pienen tytön valitsemaa nukkea sen värin takia. Äiti julkaisi kauppareissusta Facebookissa ja Instagramissa kirjoituksen, joka leviää netissä.

Nick and I told Sophia that after 1 whole month of going poop on the potty, she could pick out a special prize at…

Julkaissut Brandi Benner 31. maaliskuuta 2017

Äidin mukaan Sophialle oli luvattu lahja Target-kaupasta, kun hän on kuukauden ajan käynyt potalla kakalla. Kaupassa Sophia valitsi tummaihoisen lääkärinuken, mutta kassalle päästyään myyjä kysyi Sophialta, onko hän menossa syntymäpäiväjuhliin.

Äidin ja tyttären tyhjän katseen jälkeen myyjä osoitti nukkea ja kysyi Sophialta, onko hän valinnut nuken lahjaksi ystävälleen.

”Sophia jatkoi myyjän tuijottamista ja kerroin hänelle, että nukke oli palkinto Sophialle siitä, että hän on täysin oppinut potalle”, äiti kertoo kirjoituksessaan.

Tämän jälkeen myyjä oli katsonut kummissaan äitiä ja kysynyt Sophialta, haluaako hän varmasti juuri valitsemansa nuken. Myöntävän vastauksen saatuaan myyjä tokaisi Sophialle, ettei nukke näytä häneltä ja valikoimassa olisi enemmän Sophian näköisiä nukkeja.

Tässä vaiheessa äiti suuttui, mutta ennen kuin hän ehti sanoa mitään, Sophia avasi suunsa.

”Kyllä näyttää. Hän on lääkäri, kuten minäkin olen lääkäri. Ja minä olen nätti tyttö ja hän on nätti tyttö. Näetkö hänen sievät hiukset? Ja näetkö hänen stetoskoopin”, tyttö näpäytti myyjää.

Äiti kirjoittaa myyjän onneksi antaneen sitten asian olla ja vastanneen vain, että ”Ai, sepä kiva.”

”Tämä kokemus vain varmisti uskomukseni, että emme synny ajatellen, että värillä on väliä. On erivärisiä ihoja aivan kuin hiuksia ja silmiä ja jokainen väri on kaunis”, äiti päätti viraalin kirjoituksensa.

Äidin kirjoitus kauppareissusta on saanut tätä kirjoittaessa yli 580 000 tykkäystä tai muuta reaktiota Facebookissa ja yli 217 000 jakoa sekä lähes 10 000 tykkäystä Instagramissa. Äidin mukaan julkaisun saama huomio on ollut valtava.

”En oikein vieläkään käsitä sitä. Mutta suurin osa reaktioista on ollut positiivisia. Meille on osoitettu niin paljon rakkautta ja rohkaisua monilta tuntemattomilta ympäri maailman. Se on ollut melko mahtavaa”, äiti kertoi Good Housekeepingille.

Target ei ole ottanut äitiin yhteyttä julkaisun takia, mutta äiti painotti, ettei olisi koskaan nimennyt kauppaa, jos olisi ajatellut julkaisusta tulevan viraali.

”Rakastan heidän kauppaansa enkä todellakaan usko, että myyjä olisi koettanut olla ilkeä kysymyksineen. Hän oli iäkkäämpi ja hänestä Sophia oli suloinen ja hän koetti jutella. Ja kyllä, hän oli myös valkoihoinen ja mielestäni tietämätön siitä, mitä hän vihjasi. En kuitenkaan sano, että se tekisi siitä hyväksyttävää. Mutta en myös toivo mitään pahaakaan hänelle”, äiti kommentoi.

Äiti paljasti myös, että Sophia on erittäin tykästynyt uuteen nukkeensa, joka sai nimen Meagann Cece ja tyttö leikkii sen kanssa iloisena lääkärileikkejä – katso pari kuvaa täällä.

Mitä mieltä olet myyjän reaktiosta? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Good Housekeeping