Muotisuunnittelija voimaannuttaa naisia – catwalkilla huippumallien sijaan roolimalleja

Muotisuunnittelijan luomuksia esittelivät tavalliset, menestyneet naiset huippumallien sijaan.

New Yorkin muotiviikoilla suurimman vaikutuksen ovat tehneet tuntemattomat ihmiset tunnettujen julkkisten sijaan. Muotisuunnittelija Carrie Hammerin näytöksessä voimaannutettiin naisia menestyneiden naisten avulla.

Hammerin näytöksen nimi oli Role Models Not Runway Models – vapaasti käännettynä Roolimalleja, ei huippumalleja. Sen sijaan, että Hammerin luomuksia olisivat esitelleet huippumallit, kävelikin catwalkilla naisjohtajia, näyttelijöitä ja yrittäjiä.

”Minusta on tärkeää, että naiset ymmärtävät kauneuden tulevan voimasta, persoonallisuudesta ja saavutuksista”, Hammer sanoi Huffington Postin mukaan.

”Meidän näytöksessä catwalkilla käveli naisia, jotka ovat kaikki oman alansa huipulla”, hän lisäsi.

Hammerin näytöksessä olivat mukana muun muassa Brandthropologien johtaja Billee Howard, Nexusin perustaja Rachel Cohen Gerrol, Bustle.com-sivuston päätoimittaja Marie Ospina ja Coca-Colan julkisten asioiden johtaja Missy Owens.

Hammerin näytöksessä nähtiin myös ensimmäinen malli, jolla on Downin syndrooma, kun American Horror Story -sarjassa näyttelevä Jamie Brewer osallistui Hammerin näytökseen. Vuonna 2014 Hammerin näytöksessä taas nähtiin ensimmäinen malli, joka istui pyörätuolissa.

”Minusta tämä haastaa sen, mitä olemme nähneet ihan liian kauan. Yhdenmukaisuutta. On aika nähdä eroavaisuuksien lisäksi myös todellisuus”, Hammer kommentoi.

Lähde: Huffington Post


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.