Spot-a-Shop kokoaa netin alennusmyynnit yhteen paikkaan – ja helpottaa nettishoppaajan elämää.

Tiesitkö, että uudessa, heinäkuussa lanseeratussa, suomalaisessa Spot-a-Shop-palvelussa on mukana jo suosituimmat kansainväliset muodin verkkokaupat? Jos suosikkikauppojasi ovat esimerkiksi Zalando, Asos, Boozt, Nelly, Yoox, Spartoo, Caliroots, voi palvelu olla juuri sinua varten, sillä se tuo tarjolle lempikauppojesi parhaat alennustuotteet.

Tällä hetkellä Spot-a-Shopin valikoimissa on yhteensä yli 200 000 aletuotetta ja yli 3000 eri merkkiä MiuMiusta VeroModaan. Tämä on merkittävä luku, sillä vertailuna mainittakoot, että esimerkiksi Zalandossa on noin 150 000 tuotetta. Spot-a-Shopista löytyy myös nykyisin laaja valikoima lasten vaatteita – ja vieläpä kaikki alennuksella.

Palvelun valikoimat päivittyvät joka päivä, mikä tarkoittaa sitä, että mukaan tulee uutta tavaraa kokoajan. Iso osa tuotteista on myös kuluvan kauden tuotteistusta eli hyvin trendikästä tavaraa muodin nopean vaihtuvuuden takia.

Mukana on isoja, tunnettuja brändejä, joiden valikoimissa on huomattavat alennukset. Uusimpien kauppiaiden joukossa palveluun on liittynyt huippumuodin verkkokauppa Farfetch, jonka myötä palveluun on lisätty entistä enemmän erilaisia huippubrändejä. Tämän lisäksi mukaan on liittynyt vastikään urheiluvaatteiden kauppa XXL.

Spot-a-Shopista löydät ajankohtaisia tuotteita hyvillä alennuksilla. Alla muutamia esimerkkejä:

Seuraa Spot-a-Shopia myös Instagramissa, niin voit nähdä, mitä uutta palvelussa tapahtuu sekä osallistua järjestettäviin arvontoihin voittaaksesi itsellesi shoppailurahaa!