Muodikkaita väriyhdistelmiä syksyn ja talven varalle – kokeile näitä

Laajenna vaatteidesi värikirjastoa ja piristy kirkkaista, eloisista väriyhdistelmistä.

Kirkkaat, hauskat värit voivat tehdä askeleesta kevyemmän ja olon pirteämmäksi. Syksyisin muodin maailmassa on tarjolla runsaasti väriyhdistelmiä, joita kannattaa kokeilla niin töihin, yöelämään kuin rennompiin menoihin arkena ja viikonloppuna.

Niin lämpimät, mausteiset sävyt kuin kirkkaat neonvärit ovat sopivat syksyyn. Laajenna siis vaatekaappisi värikirjastoa ja kokeile näitä väriyhdistelmiä:

Laivastonsininen ja vihreä: Yhdistät näin kaksi klassista syksyn sävyä yhteen. Kokeile laivastonsinisen kanssa esimerkiksi syvää keskivihreää.

Punainen ja pinkki: Ole kokeilunhaluinen ja yhdistä kirkkaan punainen ja pinkki. Esimerkiksi punainen, liehuva hame ja pinkki yläosa ovat hyvä kombo juhliin.

Laivastonsininen ja burgundinpunainen: Yhdistele näitä sävyjä niin printtikuoseissa kuin yksivärisissä vaatteissa.

Violetti ja harmaa: Pastellisävyjä ei ole pakko unohtaa syksyn koitettua. Esimerkiksi vaalea violetti sopii hyvin pehmeän, neutraalin harmaan kanssa.

Keltainen ja harmaa: Sinapinkeltainen yhdessä harmaan kanssa luo elegantteja kokonaisuuksia.

Oranssi ja burgundinpunainen: Esimerkiksi oranssipohjaisen, lämpimin sävyin kuvioidun printtimekon kaveriksi sopii tumma väri, kuten burgundinpunainen.

Kobaltinsininen ja sinivihreä: Kaksi sinisen erilaista sävyä sopivat hyvin yhten. Voit tuoda niillä väriä syksyysi hillityllä tavalla.

Armeijanvihreä ja kirkas pinkki: Värikäs pinkki piristää, kun taas armeijanvihreä tuo rentoa, pojilta lainattu -fiilistä kokonaisuuteen.

Katso esimerkkejä näistä väriyhdistelmistä asukokonaisuuksissa täältä.

Lähde: Glamour


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.