Muista suojata hiuksesikin auringolta kesällä – UV-säteet ovat yleisin syy hiusten vaurioituimiselle

Päivä auringossa voi tehdä tuhojaan hiuksille, jos niitä ei suojaa.

Kesän aikana niin rannat, puistot kuin terassit täyttyvät lämmöstä ja auringosta nauttivista ihmisistä, mutta kesäpäivän viettäminen auringossa voi olla haitaksi hiuksille, jos niitä ei suojaa. Philip Kingsley -brändin teettämän tutkimuksen mukaan yleisin raportoitu syy kesän aikana tapahtuneelle hiusten vaurioitumiselle ovat auringon UV-säteet.

The Independentin mukaan hiuksista 80-90 prosenttia muodostuu proteiinista ja loppuosa on kosteutta. UV-säteet pilkkovat proteiinia, minkä takia kesä voi olla rankkaa aikaa hiuksille.

Tästä syystä onkin tärkeä suojata hiukset UV-säteiltä kesän aikana, aivan kuin suojaat ihosikin, jotta aurinko ei pääse sitä vahingoittamaan. Olitpa sitten menossa rannalle, töihin tai vain asioille, on The Inpendentin mukaan paras tapa hiusten suojaamiseen käyttää UV-suojaa.

Hiukset eivät kuitenkaan voi palaa samalla tavalla kuin iho, mutta silti vahinkoa voi tapahtua, mikä pätee etenkin värikäsiteltyihin hiuksiin. Onneksi kauneusala on tuottanut tarjolle erilaisia tuotteita, joissa on The Independentin mukaan UV-filtterit suojaamassa suortuvia vahingolta ja pelastamassa värjätyt hiukset, kun on ulkona nauttimassa auringosta.

Muista siis käsitellä hiuksesi UV-suojaa tarjoavalla tuotteella samalla, kun laitat ihollesi aurinkosuojaa ennen kuin lähdet viettämään kesäpäivää ulos.

Lähde: The Independent


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.