MTV:n mukaan äiti kirjoitti julkaisun Facebookiin, jolla hän tapahtuneesta kertomalla varoittaa koiranomistajia ja pienten lasten vanhempia.

Hyvinkääläisen perheen 4-vuotias koira kuoli yllättäen kesken iltalenkin sunnuntaina, kun se oli maistanut ilmeisesti myrkkyjä, jota oli laitettu yleiselle kävelyreitille, kertoo MTV.

Perheenäiti on kirjoittanut tapahtuneesta paikallisessa Facebook-ryhmässä ja näin varoittaa muita koiranomistaja sekä pienten lasten vanhempia ”myrkkysyöteistä”. Äiti on kertonut, että syöttejä on Hyvinkäällä Mustamännistö-Ahdenkallio alueella.

MTV kertoo, että iltalenkin aikana venäjäntoy-rotuinen koira oli pysähtynyt haistelemaan maassa olleita ”leivonnaisia”, jotka näyttivät pannukakuilta, ja ilmeisesti ehti maistaa niitä. Noin 20 minuuttia myöhemmin terve ja pienikokoinen koira oli yhtäkkiä kaatunut kotimatkalla eikä se saanut enää henkeä.

MTV:n mukaan koira kuoli lenkkipolulle.

Facebook-kirjoituksessa perheenäiti osoittaa sanansa henkilölle, joka ei hänen mielestään hallitse tunteitaan ja toimii vihan vallassa.

”Niin suuren vihan, että suunnitelmallisesti teet tappavat eväät joita viljelet kävelyreiteille”, äiti kirjoittaa MTV:n mukaan.

”Vihasi sai aikaan suunnattoman suuren surun. Pieni maistiainen riitti… Kesken iloisen iltalenkin, veit elämän meidän niin rakkaalta koiraltamme”, perheenäiti sanoo kirjoituksessaan.

MTV:n mukaan äiti toivoo, että ”pannukakkuja” levittänyt henkilö ymmärtäisi tekonsa seuraukset, koska myös pienet lapset voivat koskea niihin.

”Pitäkää rakkaistanne, niin ihmisistä kuin lemmikeistänne, edelleen hyvää huolta ja muistakaa noudattaa ääretöntä tarkkaavaisuutta ulkoillessanne”, äiti kirjoittaa.

MTV:n mukaan perhe on kertonut, että tapahtuneesta on tehty rikosilmoitus poliisille.

Lähde: MTV