Morsian järjesti miehelleen mieleenpainuvan tanssishown hääjuhlan aikana.

Hääpäivä on usein unohtumaton, mutta eräs morsian varmisti, että hänen hääjuhlansa todella jää sekä hänen tuoreen miehensä että häävieraiden mieleen toteuttamalla beyoncemaisen tanssiesityksen häissään lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Kanadalainen Melissa Molinaro esitti yhdessä neljän ystävänsä kanssa mieleenpainuvan tanssishown miehelleen Bryan Kowalskille. Naisten viettelevä tanssi ikuistettiin videolle, josta on sittemmin tullut viraalihitti.

Huffington Postin mukaan niin tanssijan, laulajan kuin näyttelijänkin töitä tekevä Molinaro ystävineen esitti koreografioidun tanssinsa muun muassa Beyoncén Upgrade U – ja End of Time -kappaleiden tahtiin.

”Mieheni aina sanoo minulle, että hänen lempiasioitaan on katsoa, kun esiinnyn, joten toki minun täytyi antaa hänelle hänen elämänsä esitys. Tämä on täysin sinulle, muru”, Molinaro kirjoitti Instagramissa julkaisemansa maistiaisvideon yhteydessä.

Esityksen lopuksi Molinaro otti tuoreen aviomiehensä mukaan tanssilattialle ja pyysi samalla kaikki vieraatkin tanssimaan ja pitämään hauskaa.

Voit katsoa videon Molinaron esityksestä miehelleen jutun yltä.

Lähde: Huffington Post