Monivärisessä hiustrendissä sateenkaaren värit hehkuvat hiusten juuressa – ”prismajuuret” ihastuttavat

Yhdysvaltalaiskampaajan kehittelemä hiusvärityyli on lumoava.

Sateenkaaren väreillä värjätyt hiukset ovat olleet suosiossa viime vuosina ja moniväristä trendiä on toteutettu räväkästi hiukset kokonaan erilaisilla väreillä värjäämällä kuin piilotetuilla sateenkaarijuurilla ja piilottamalla monivärisyys hiusten alempiin kerroksiin.

Nyt näiden trendien rinnalle on tullut uusi monivärinen tyyli, joka on saanut nimen prism roots, ”prismajuuret”. Tällä hiustrendillä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä kotimaisen hypermarketketjun kanssa, vaan nimi tulee optiikasta.

Cosmopolitanin mukaan tyylin on luonut Yhdysvaltojen St. Louisissa asuva Kristina Cheeseman ja hän matkii ”prismajuurissa” samaa tapaa miten prisma hajottaa valoa. Hiusten juuressa hän käytti räikeää punaista, josta hän siirtyi erilaisten värien kautta violettiin.

Hiusten juuressa on häivähdyksiä oranssista ja sinisestä sekä selkeämmin nähtäväissä keltaista ja vihreä. Häivähdyksiä eri sävyistä on hiusten muuten kylmällä vaalealla värjätyissä pituuksissa.

Cosmopolitanin mukaan Cheeseman käytti hiusten värjäämisessä Lime Crime Unicorn Hair -värejä. Alta voit katsoa lisää, miten upealta ”prismajuuret” näyttävät.

Lisää kuvia löydät täältä.

Lähde: Cosmopolitan


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.