Hidden rainbow -nimen saanut trendi tekee räväkästä väritrendistä hieman hillitymmän.

Kuluvan ja edellisen vuoden aikana hiusväritrendeissä on ollut yleistä ennen kaikkea niiden värikkyys – inspiraatiota on saatu niin avaruudesta, revontulista, auringonlaskusta, tulesta kuin taiteestakin.

Vaikka monet ovat lähteneet kokeilemaan näitä monivärisiä hiusväritrendejä, eivät toiset ole valmiita värjäämään hiuksiaan kokonaan monivärisiksi, mutta uusi hiusväritrendi voi olla heille oiva tapa kokeilla todella värikästä hiustyyliä.

Sosiaalisessa mediassa ihastuttava hiusväritrendi on saanut nimen hidden rainbow, piilotettu sateenkaari, ja se on juuri sitä, miltä se kuulostaa:

Tässä trendissä siis monivärisyys piilotetaan hiusten alempiin kerroksiin, jolloin se on hillitympi ja voi soveltua paremmin myös työpaikalle, sillä itse päätät, milloin hiusten värikkyys pääsee esiin.

”Piilotettu sateenkaari -tyylissä väriä laitetaan kohtiin, jotka eivät normaalisti näy ellei hiukset ole ylhäällä”, hiusstylisti Athena Golden kertoi Huffington Postille.

Goldenin mukaan vaalentaessa hiuksia tulee olla tarkkana.

”Jos sen tekee väärin, värit sekoittuvat hiuksen pohjasävyn kanssa ja väristä ei tule toivottu”, hän sanoi.

Eli sininen keltaiseksi blondattuun hiukseen laitettuna johtaisi vihreään väriin. Huffington Postin mukaan jos värjäyksen toteuttaa oikein, lopputulos on vaivatta cool, kun monivärisyys pääsee pilkistämään hiusten seasta tai vaikkapa, kun hiukset laittaa letille.

Voit katsoa alta lisää inspiraatiota tästä hiusväritrendistä:

Klikkaa alla olevien julkaisujen kuvia ja näet lyhyet videot hidden rainbow -tyylistä:

Lähde: Huffington Post