Uuden malliston myötä jokaisen naisen pitäisi pystyä löytämään itselleen sopivan väriset nudet alusvaatteet.

Kun kaupoista etsii nudenvärisiä vaatteita tai meikkejä, on sävyjen määrä usein hyvin rajallinen siihen nähden, että erilaisia ihonvärejä on useita. Nyt alusvaatteiden kohdalla tämä rajallisuus halutaan heittää unholaan – ainakin yhden merkin toimesta.

Alusvaatemerkki Naja on esitellyt Nude for All -mallistonsa, jonka on tarkoitus tarjota nimensä mukaisesti nudenväriset alusvaatteet kaikille naisille. Huffington Postin mukaan valikoimasta löytyy alushousuja ja rintaliivejä seitsemässä eri sävyssä vaaleasta tummaan ja itselle sopivaa sävyä voi selvittää meikkivertailun avulla Najan kotisivuilla.

Naja on lanseerattu vuonna 2014 ja sitä pyörittävät Catalina Girald ja vuonna 2015 mukaan tullut näyttelijä Gina Rodriguez. Girald sai inspiraation mallistoonsa nähtyään kesäolympialaisissa vuonna 2012 voimistelija Gabby Douglasilla nudesävyiset kääreet nilkoissaan, mitkä eivät kuitenkaan sopineet hänen omaan ihonsävyynsä.

Saatuaan rahoituksen nudenväristen vaihtoehtojen määrän lisäämiseksi, Naja aloitti 23 sävyvaihtoehdolla ja pyysi erilaisia ihmisiä sovittamaan niitä.

”Sain kuulla kerta toisensa jälkeen alusvaatteita sovittavielta naisilta, kuinka siistiä oli nähdä alusvaatteita heidän omaan ihonväriin sopien. Siitä tiesin, että tästä tulisi todella voimakas projekti”, Girald sanoi Huffington Postille.

Nude for All -mallistoa on mainostettu kymmenen naisen avulla ja heistä kukaan ei yleensä työskentele mallina. Esimerkiksi yksi heistä on venezuelalainen ballerina ja yksi työskentelee ohjelmistosuunnittelijana.

Giraldi kertoikin Huffington Postille valinneensa malleiksi naisia, joilla on niin vaikuttava työ kuin ääni omassa yhteisössä, jotta Najan malliston viestiä monimuotoisuudesta saadaan vielä enemmän esiin.

”Oli mainio lisä tarinamme kertomiseen, että mukana on nainen, joka on työssä, joka perinteisesti nähdään miehen työnä”, Girald kommentoi.

Alta näet esimerkkejä siitä, miltä Nude for All -mallisto näyttää:

nudealusvaatteet

Voit tutustua mallistoon lisää täällä.

Lähde: Huffington Post