Farkut pitäisi laittaa kiertoon tai jättää vaatekaapin hyllyille, kun ikää on yli 50 vuotta.

Kun olet täyttänyt 53 vuotta, pitäisi sinun silloin viimeistään lopettaa farkkuihin pukeutuminen. Tätä mieltä on ainakin suurin osa brittikyselyyn vastanneista, kertoo Independent.

”Oli yllättävää, että kyselymme paljasti monien ajattelevan, että farkut ovat enemmän nuorempien sukupolvien vaate ja meidän kaikkien pitäisi jättää denim-kankaasta tehdyt vaatteet hyllylle 53-vuotiaana”, kyselyn toteuttaneen CollecPlus’n markkinointijohtaja Catherine Woolfe kommentoi tuloksia.

”Denim on niin universaali materiaali ja kun saatavilla on niin monia eri tyylejä, se on ajaton look, joka sopii kaikenikäisille”, hän jatkoi.

Woolfen mukaan tätä korostaa esimerkiksi se, että kyselyssä 55-vuotias George Clooney sijoittui kolmanneksi inspiroivimpien denimiin pukeutuvien miesjulkkisten listalla ja aina tyylikäs, The Great British Bake Off -ohjelmassa nähty 81-vuotias Mary Berry pukeutuu usein farkkuihin.

Jos monien mielestä farkkujen käytön ylin ikä on 53 vuotta, ovat useat asiantuntijat aiheesta eri mieltä. Independetin mukaan Voguessa on kirjoitettu jo pari vuotta sitten, kuinka denim-look voidaan saavuttaa minkä ikäisenä tahansa, kunhan se tehdään oikein ja monet muotiasiantuntijat ovat kehottaneet ihmisiä pukeutumaan farkkuihin niin kauan, kunnes heistä itsestä se tuntuu epämukavalta tai epätyylikkäältä.

Mitä mieltä sinä olet kyselyn tuloksesta? Pitäisikö farkkujen käyttö lopettaa tietyn ikäisenä vai pukeutua niihin niin pitkään kuin itse haluaa? Ota kantaa kommenteissa!

Lähde: Independent