Makutestejä on tehty monenlaisista herkuista, kuten näin joulun lähestyessä glögeistä, joulusuklaista tai vaikka pipareista. Tässäkin makutestissä on kyse mm. pipariksi kutsutusta asiasta.

Monet ovat varmasti miettineet, että miltä vagina maistuu. Nyt sitä on selvitetty Stay at Home Mum -sivuston avustuksella. Monet tätä paikkaa maistaneet ovat antaneet makutuomionsa. Niiden mukaan se ei maistu kaikkien mielestä esimerkiksi makealla. Tässä alla erilaisia mielipiteitä siitä, miltä tämä paikka maistuu. Osan kohdalla voidaan vain ihmetellä, että mistä he esimerkiksi tietävät miltä raaka kana maistuu.

1. ”Ruosteiselle kolikolle”

2. ”Kuin suolakalalla ja kolikoille”

3. ”Sipulille”

4. ”Kainalolle, jota ei ole pesty muutamaan päivään”

5. ”Sianlihatuotteelle. Aika vetistä, mutta maussa silti ripaus kinkkua!”

6. ”Maustamaton jogurtti ja tuoksussa pistävää myskiä”

7. ”Hapan ja kirpeä”

8. ”Mielestäni emätin maistuu koiran hengityksen tuoksulta.”

9. ”Ei maistu kolikoille, mutta sellaiselle hienmaulle, kun on pitänyt kolikoita jonkin aikaa kädessä ja käsi maistuu sen jälkeen hikiselle”

10. ”Makuyhdistelmä … nam! Suolaista, johon on lisätty makeaa makua.”

11. ”Syö ensin Chili Cheese Fritos -pussista ja pure sen jälkeen Granny Smith -omenaa, jolloin tiedät miltä emätin maistuu.”

12. ”Kuin nuolisi kuollutta kalmaria. Se on mahtavaa”.

13. ”Nektari, vesi, suola ja sitrushedelmät sekoittuivat hiusten ja ihon tuoksuun sekä hikeen. Tämä on päihdyttävää ja huumaavaa kaikilla parhailla tavoilla. Jos se maistuu / tuoksuu kalalle, olisi hyvä tarkistaa, jos kyseessä on bakteerivaginoosi (bv).”

14. ”Kuin metallilusikka. Ensimmäistä kertaa kun pääsin siihen vaiheeseen tytön kanssa, tunsin itseni hieman levottomaksi, joten ajattelin itsekseni, että ehkä olisi parempi sormeilla häntä ja sitten maistella sormiani saadaksesi selville mitä emätin maistuu. Tein sen, vedin etu- ja keskisormeni ulos (ne olivat kosteat) ja päätin sitten maistella sitä. Aivan kuin metallilusikka.”

15. ”Riippuu naisesta ja hänen ruokavaliostaan. Mutta suurimmaksi osaksi hapan ja joskus pippurinen. Haisee myskille.”

16. ”Kippis! Se maistuu metalliselta oluelta.”

17. ”Maistuu hunaja-soijakanalle, 10 minuuttia sen jälkeen, kun olet maistanut sitä.”

18. ”Makea yhdistelmä. Kuten mettä, vettä, suolaa ja sitrushedelmiä sekoitettuna hiusten ja ihon tuoksuun ja hikiin. Se on päihdyttävää ja huimaavaa kaikilla parhailla tavoilla.”

19. ”Kuin yhdeksän voltin paristo, jota on säilytetty laatikossa vuoden tai kaksi.”

20. ” Sillä ei ole mitään erityistä makua, mutta haju saa minut kuvittelemaan sen maistuvan jollekin, kuten märälle lihalle.”

21. ”Vaimoni maistuu mandariinilta. Viime aikoina hän on syönyt paljon parsakaalia ja se maistuu vähän siltä ja happamalta.”

22. ”Sitruunan ja pariston väliltä oleva maku”

23. ”Siltä kuin kypsentämätön kana.”

24. ”Se on herkullista ja maku riippuu naisesta. Jotkut maistuvat tavallaan metalliselta. Jotkut ovat makeita, jotkut ovat hieman suolaisempia.”

25. ”Kuin Sour Patch -karkki ”
26. ”Se ei maistu hyvältä samalla tavalla kuin vesimeloni maistuu hyvältä. Mielestäni se on enemmän henkinen ajatus, että tämä on kookos suussani, ja se maistuu jollekin.”

27. ”Hän on diabeetikko! Olen maistanut vain yhden naisen emätintä, ja se oli itse asiassa nautinnollinen kokemus. Hän maistui makealta. Vasta muutama kuukausi myöhemmin luin artikkelin, jossa todettiin, kuinka emättimen eritteet ovat enimmäkseen veriplasmaa, ja tajusin siitä, että koska hän on diabeetikko se maistui makealta.”

28. ”Taivaallinen maku! Riippuu naisen hygieniatottumuksista, mutta suurin osa vaginoista, joita olen maistanut, maistuivat taivaalliselle, enkä meinannut saada tarpeekseni.”

29. ”Olen pahoillani, mutta hyvä vagina ei maistu oikeastaan miltään ja huono maistuu valitettavasti joltain.”

30. ”Riippuen siitä, mitä nainen syö ja vaimoni vagina maistuu todella hunajamaiselta. Olen todella onnekas.”

31. ”Vagina maistuu kuin PS4: n tuulettimen pakokaasulta”

Lähde: Stay at Home Mum