Rusetti pikkuhousujen etuosassa on hyvä merkki siitä, mikä on niiden etuosa. Mutta se ei ole ainoa syy näille pienille ruseteille.

Vaikka pieniä rusetteja löytyy aika monista pikkuhousuista, monikaan ei ole miettinyt, että miksi. Eräs Reddit-palvelun käyttäjä halusi selvittää syyn niille, joten hän kysyi siitä muilta käyttäjiltä ja sai monia hyviä vastauksia.

Mielenkiintoinen syy pienille ruseteille löytyy kaukaa historiasta

Joku tiesi kertoa, että ainakin yksi syy pienille ruseteille alushousujen etuosassa liittyy kauas menneisyyteen. Ennen kuin oli keksitty joustava nauha, piti alushousut saada pysymään jotenkin jalassa. Alushousujen ympäri pujotettu nauha piti housut ylhäällä, ja se kohta, josta nauha tuli ulos, sidottiin rusetille. Nyt ei siten ainakaan tuon takia rusettia tarvittaisi, koska alushousuissa käytetään kuminauhaa.

Toinen esitetty syy rusetille on se, että se vain näyttää niin söpöltä. Moni pitääkin söpöistä alushousuista. Sekin mainittiin, että alushousujen pukeminen pimeässä on helpompaa, kun voi kädellä kokeilla mikä on etuosa, koska rusetti on silloin hyvänä merkkinä. Myös ennen vanhaan sekin oli sama syy ruseteille, jolloin varsinkin piti pukeutua pimeässä, kun ei ollut vielä keksitty sähkölamppua.

Moni Reddit-käyttäjä kertoi poistavansa alushousuistaan nuo ärsyttävät rusetit.

Lähde: Mirror