Moni muiden mielestä vähäpätöinen asia voi olla toisille ylitsepääsemättömän vaikeaa.

Tämä kuulostaa ensin aika kummalliselta, että eräs vaimo on jo melkein ottamassa miehestään eron, koska miehellä on niin huonot syömiseen liittyvät tavat. Kyse ei ole siitä, että mies olisi sottapytty tai että hän söisi suu auki.

Mies onkin ahmatti. Hän ehtii usein syömään kaiken ennen vaimoa. Vaimo on kertomansa mukaan kasvanut perheessä, jossa on kysytty ensin muilta, että pitääkö heillekin jättää maitoa tai välipaloja. Mies taas ei ole tottunut kysymään keneltäkään, että pitääkö jotain syötävää tai juotavaa jättää muillekin.

Tämä tilanne on aiheuttanut pariskunnalle paljon riitoja. Kun vaimo esimerkiksi käyttää paljon aikaa aterian valmistamiseen, on mies syönyt kysymättä viimeiset palat, jotka olisivat saattaneet kelvata myös vaimolle. Jos vaimo käy ostoksilla ja ostaa esimerkiksi mehua, keksejä ja välipaloja, mies syö ne puolentoista päivän kuluessa eikä jätä vaimolle mitään.

Tilanne on todella vaikea. Vaikuttaa siltä, että mies ei osaa ajatella kuin itseään, ja vaimon pitäisi hankkia lukko heidän jääkaappiinsa. Vai miten itse tämän ongelman ratkaisisit? Asiasta keskusteleminen ei ole vaimon mukaan ainakaan auttanut mitään.

Lähde: Mirror