Treffit voi pilata monella tavalla ja ihan vaikka sillä, mitä treffeille pistää päällensä.

Mitähän tämä mies on ajatellut, kun on laittanut treffeille päällensä varmasti jokaista naista loukkaavan asun? Nainen, joka joutui kokemaan nämä kauheat treffit, on nimeltään Tara. Tara oli vihdoin eronsa jälkeen uskaltautunut sopimaan treffit, mutta ne eivät sujuneet kovinkaan hyvin. Hän oli tutustunut mieheen Tinderissä.

Tara oli treffien aikaan yksinhuoltaja ja hän oli löytänyt kiireisestä aikataulustaan huolimatta aikaa pikaiselle kahvitteluhetkelle. Mies oli lähettänyt hänelle viestin juuri ennen treffeille saapumista, jossa mies oli kertonut, kuinka hän on varma, että hänen treffiseuransa pitää hänen pyjamastaan.

Kun mies saapui paikalle, treffit saivat kamalan käänteen

Tara oli luullut, että mies vain vitsailee asustaan, mutta mies oli oikeasti saapunut paikalle Paavo Pesusieni pyjamahousuissa ja susi tossut jalassa. Tilanne vain paheni, kun opettajana toimivan Taran kolme oppilasta saapuivat samaan kahvilaan ja näkivät, kuinka heidän opettajansa on treffeillä miehen kanssa, jolla on jalassaan suuret susitossut.

Mies puhui treffeillä paljon kirjoittamastaan ​​romaanista, joka liittyy norjalaiseen mytologiaan. Hän kertoi samalla paljon Thorista ja Lokista ja siitä, kuinka hän tekee romaanistaan paremman kuin Marvel-sarja.

Tara ei nauttinut treffeistä ja kertoi treffien lopussa miehelle, että hän ei ole kiinnostunut miehestä. Miehen vastaus tähän oli töykeä. Mies nimittäin kertoi olevansa pettynyt, että oli turhaan vaivautunut paikalle ja käyttänyt turhaan parhaita tossujaan.

Ehkä miehen olisi kannattanut kertoa asustaan jo ennen saapumistaan, jolloin treffit olisi voitu perua. Tara tapasi treffien jälkeen nykyisen aviomiehensä myöskin Tinderissä, joten onneksi hän vielä uskalsi jäädä sinne etsimään uutta treffiseuraa.

Lähde: Mirror