Kovin moni mies voi tuskin väittää, että koolla ei muka olisi väliä.

Tämä tuskin tulee yllätyksenä kenellekään, mutta netti on täynnä miehiä, jotka etsivät neuvoja ikiaikaiseen ongelmaan: kuinka saada penis suuremmaksi, tai ainakin suuremman näköiseksi.

Yksi vaihtoehto on tietysti myös leikkaus, mutta moni mies kavahtaa ajatusta pikkukaverin jättämisestä veitsen armoille. Vuosien 2021 ja 2022 välillä Googlessa on kuitenkin haettu aiempiin vuosiin verrattuna kaksinkertainen määrä tietoja peniksen suurentamiseen liittyen, joten aihe tuntuu olevan monen miehen mielessä.

Jos haluat kuitenkin vältellä kirurgin veistä ja olet tarpeeksi fiksu jättämään penispumput nettikaupan hyllylle, ilahdut varmasti tästä uutisesta: penis on helppo saada näyttämään suuremmalta, vaikka se ei varsinaisesti suurenisikaan.

Jos haluat saada housukäärmeesi näyttämään suuremmalta, kokeile seuraavaa kolmea kikkaa.

 1. Sheivaa häpykarvat
  Oletko kuullut lausetta: leikkaa nurmikko, ja puut näyttävät suuremmilta. Sama pätee myös penikseen! Kun sheivaat häpykarvat pois tai ainakin trimmaat ne lyhyeksi, pääsee penis paremmin oikeuksiinsa ja vaikuttaa aiempaa suuremmalta.

 2. Maha pois
  Kun kaljamaha roikkuu peniksen päällä, onko mikään ihme, että pikkuveikka näyttää vaatimattomalta? hankkiudu ylimääräisestä vatsasta eroon, ja penis näyttää selvästi suuremmalta.

 3. Hankkiudu parempaan kuntoon
  Huolet peniksen koosta liittyvät usein huonoon itsevarmuuteen omaan kehoon liittyen. Kun kokonaisuus ei tunnu hyvältä, voi peniksen kokokin tuntua ongelmalliselta. Ota siis terveemmät elintavat käyttöön ja liiku itsesi parempaan kuntoon. Kun itsevarmuutesi kasvaa, myös penikseen liittyvät huolet häviävät!

  Sheiveri käteen ja lenkille siis!

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: The Sun / Kuva: Deon Black, Unsplash