Moni löytää Tinderistä potentiaalisia seurustelukumppaneita – todellisuus voi valitettavasti joskus olla aivan jotain muuta.

Reddit-käyttäjä oli ladannut itselleen Tinderin ja löytänyt sovelluksen avulla mukavan oloisen naisen. Mies päätti lähteä neidon kanssa treffeille, nainen halusi illallisen, joten mies valitsi omasta mielestään hyvän ravintolan.

Voit lukea ensitreffeistä kertovan tarinan alapuolelta:

”Liityin Tinderiin katsoakseni mitä tapahtuisi. Muutamaa tuntia myöhemmin, sain ”supertykkäyksen,” joka on ilmeisesti parempi kuin ”tykkäys.” Me puhuimme muutaman päivän ajan ja nainen vaikutti todella kivalta. Minä ehdotin treffejä ja nainen vaatimalla vaati illallista.

Selvä homma.

Tapasimme illalla ravintolassa, jonka minä olin valinnut. Hän ei katsonut minua, oli pukeutuneena verkkareihin ja tilasi välittömästi 13 dollarin alkuruoan. Selvä. Yritin aloittaa keskustelua muutamaan otteeseen, mutta hän vastasi minulle vain yksittäisillä sanoilla.

Seuraavaksi hän tilasi 25 dollarin pihvin ja 22 dollarin edestä rapuja. Hän joi 4 lasillista 9 dollarin viiniä. Minä otin pihvin ja muutaman drinkin. Kun pääruoka saapui pöytään, olin jo melkein luovuttanut. Hän puhui enemmän tarjoilijan kanssa.

Olimme lopettelemassa ja minun täytyi käydä vessassa. Sillä välin kun olin vessassa, päässäni välähti.

Lähdin vessasta, suuntasin kohti ulko-ovea, hyppäsin autoon ja ajoin kotiin. Nyt olen täällä. Nainen lähetti minulle muutaman viestin, joissa hän kutsui minua kusipääksi noin kaksitoista kertaa. Eeeh.”

Pitääkö miehen toimia maksajana ensitreffeillä? Jaa juttu Facebookissa ja kerro mielipiteesi.

Lähde: imgur.com 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia