Tulevat häät voivat stressata monella tavalla, mutta erään naisen kihlattu on lisännyt morsiamensa stressiä erikoisella tavalla.

Tuleva morsian kertonut vaikeasta tilanteestaan Reddit-palvelussa. Hän kertoi siellä, kuinka hänellä on kasvoissaan arpi ja hänen sulhasensa oli ehdottanut, että heidän hääkuviaan muokattaisiin siten, että arpi ei näkyisi niissä.

Idea ei ollut alun perin sulhasen

Morsian loukkaantui sulhasen ehdotuksesta ja luulee nyt, että sulhasen mielestä hänen kasvoillaan oleva arpi on vika, joka häiritsee sulhasta. Nainen ei ensin uskonut, että hänen tuleva miehensä oli tosissaan kuvien photoshoppaamisesta. Mutta miehen mukaan se ei ollut vitsi, vaan ihan tosissaan tehty pyyntö.

Naisen mukaan miehen äiti eli hänen tuleva anoppinsa on ollut eri mieltä kaikista hääjärjestelyistä, joita on tähän mennessä tehty. Nyt paljastui, että tuleva anoppi on myös tämän kuvien muokkausidean takana. Mies paljasti, että hänen äitinsä on ehdottanut sitä ensin ja mies oli nyt äitinsä kanssa samaa mieltä, että kuvia voitaisiin muokata. Hänen mukaansa se kannattaa tehdä, koska kuvat kestävät vuosia ja niiden on hyvä olla virheettömiä.

Naisen mukaan mies paljasti ideallaan sen, että hän näkee naisessaan virheen, joka on hänen arpensa. Mies ei ymmärtänyt, miksi nainen reagoi tähän ehdotukseen niin voimakkaasti.

Tähän Reddit-julkaisuun kommentoineet ovat hämmentyneitä sulhasen toiminnasta ja ovat sitä mieltä, ettei naisella ole mitään syytä muokata arpiaan valokuvistaan.

Lähde: Mirror