Moni nainen varmasti miettii ennen treffejä, tulevatko treffit menemään niin hyvin, että mies päätyy näkemään alusvaatteesi. Ja jos päätyy, millaisista alusvaatteista hän syttyisi isoimmalla todennäköisyydellä.

Suurin osa naisista varmaankin turvautuu ennen kuumia treffejä stringeihin, tangoihin tai seksikkäisiin brazilian-pikkuhousuihin, sillä miesten ajatellaan syttyvän sitä enemmän, mitä vähemmän kangasta pikkupöksyissä on.

Yli 1000 miehen mielipiteet kuitenkin paljastivat, että miesten suosikkipikkuhousut naisella ovatkin bokserit! Eivät siis miesten bokserit, vaan naisille tehdyt omat bokserimallit, jotka toki ovat miesten mallia vähäkankaisemmat. Miesten mukaan naiset näyttävät tuntevan olonsa boksereissa mukavaksi, mikä on heidän mielestään seksikästä. Moni myös sanoi, että peppu näyttää niissä todella hyvältä. Jopa 40 % miehistä sanoi, että bokserit ovat heistä kaikkein seksikkäin vaihtoehto!


Seuraavaksi suosituimmat olivat tangat ja stringit. Perusteeksi mainittiin muun muassa, että niissä näkyy koko peppu, eli tilanne ei voisi olla parempi!


Viimeisenä listalla olivat – ei kovin yllättävästi – mummopikkarit. Vain 3 % miehistä sanoi pitävänsä niistä. naisella. Tämä ei varmaankaan yllätä ketään! Silti, jos mielesi halajaa käyttää mummopikkareita, niin sinähän käytät!


Parasta tässä kaikessa on se, että sillä ei loppujen lopuksi ole mitään väliä, millaisia pikkareita käytät. Kun mies näkee sinut pelkissä pikkareissa, hän kiinnittää huomionsa siihen, että olet melkein alasti hänen edessään. Pikkarit eivät todellakaan ole hänen mielessään silloin päällimmäisenä!

Jaa artikkeli myös ystävillesi, jotka ovat joskus miettineet tätä!

Lähde: Women’s Health