Osa miehistä harrastaa selkeästi enemmän seksiä kuin muut. Onkin olemassa muutama piirre, jotka vaikuttavat seksin määrään.

Ei varmaan tule kenellekään yllätyksenä, että osa meistä pääsee harrastamaan enemmän seksiä, kuin muut. Nyt asiaa on vihdoin tutkittu! Tutkijat keskittyivät tutkimaan, mitkä piirteet miehessä ovat sellaisia, että mies harrastaa keskimääräistä enemmän seksiä.

Tutkimuksen mukaan seuraavat piirteet ovat seksin määrän kannalta miehessä ratkaisevia.

  1. Ekstroverttius ja miellyttävyys
    Tällaiset miehet ovat juhlien sielu, ja heistä pitävät yleensä kaikki. Ekstrovertteina he ovat yleensä itsevarmoja, puheliaita, ja tutustuvat muihin helposti. Heitä pidetään myös miellyttävinä, sillä he ovat lämminhenkisiä, empaattisia ja huomaavaisia luonteeltaan. Ei siis mikään ihme, että tällaiset miehet saavat paljon seksiä, sillä naiset syttyvät lähes poikkeuksetta edellä mainituista piirteistä.
  2. Ekstroverttius ja tietoisuus itsestä
    Nämä miehet ovat yleensä itsevarmoja ja cooleja, mutta sen lisäksi jotain muutakin: heillä on yleensä kova itsekontrolli. He ovat hyvin päämäärätietoisia ja haluavat saavuttaa itselleen asettamansa tavoitteet. Nämä piirteet merkitsevät usein sitä, että mies etenee urallaan ja saavuttaa taloudellisesti hyvän aseman. Naiset syttyvät usein näistä miehistä, sillä he ovat seksikkäitä ja usein luotettavia.
  3. Miellyttävyys ja tietoisuus itsestä
    Tämä yhdistelmä tekee miehestä kiltin, ajattelevaisen, luotettavan ja menestyvän. Nämä miehet ovat ehkä hieman vähemmän karismaattisia ja itsevarmoja kuin yllä mainitut ekstrovertit, mutta se ei haittaa heitä itseään tai naisia, sillä heidän upeat ominaisuutensa vetoavat moneen naiseen.

Mikä sinuun vetoaa näistä miestyypeistä eniten?

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life / Kuva: Jens Lindner, Unsplash