Katsoessa kuvia meikkitaiteilijan luomuksista, ei uskoisi niitä tehdyiksi meikillä.

Mimi Choita ei turhaan kutsuta meikkitaiteilijaksi; kolmekymppinen vancouverilainen loihtii meikeillä kasvoilleen uskomattomia optisia illuusioita, jotka parhaimmillaan saavat silmät sekaisin ja miettimään, onko Choi todella saanut kaiken aikaan vain meikkien avulla.

Choi on esimerkiksi saanut kätensä näyttämään syötävältä sushilta (alla) ja meikannut kasvonsa näyttämään siltä kuin ne olisi viilletty kahteen osaan ja yläosa olisi liikkunut sivuun (yllä).

Meikkitaitelija kertoi Allurelle saavansa inspiraatiota ympärillään olevista asioista, valokuvista, maalauksista ja tunteista.

”Koetan olla katsomatta muiden meikkitaiteilijoiden töitä ja haastan itseäni tekemään alkuperäisiä, ainutlaatuisia luomuksia”, Choi sanoi.

”Päätavoitteeni on joka kerta uutta tyyliä tehdessä päihittää itseni, koska olen oman itseni suurin kriitikko ja kilpailija. Vaikutuksen tekeminen itseeni on tullut todella vaikeaksi nykyisin, mutta se motivoi minua yrittämään ja olemaan parempi”, meikkitaitelija jatkoi.

Alluren mukaan Cho on entinen opettaja ja on tehnyt meikkejä nyt kolmen vuoden ajan. Hän on käynyt paikallisen kauneuskoulun oppiakseen meikkaamista ja käyttää siveltimiä yksityiskohtien tekemisessä meikeissään, jotka näyttävät siltä kuin niitä olisi muokattu kuvankäsittelyohjelmalla.

Optisten illuusioiden tekeminen vie aikansa ja esimerkiksi alla olevan meikin tekemiseen meni viisi tuntia.

Alta löydät vielä lisää esimerkkejä Choin meikki-illuusioista ja lisää löydät hänen Instagram-sivultaan.

Lähde: Allure