Kymmenen romanttisinta – tai eniten ihastuksia aiheuttavaa – lentokenttää on selvitetty.

Lähtiessä sinkkuna reissulle joko yksin tai kavereiden kanssa, voi mielessä käydä ajatus lomaromanssista, joka kenties voisi johtaa johonkin kestävämpäänkin. Jos haluat parantaa ihastumisen ja lomaromanssin todennäköisyyksiä, joudut suunnittelemaan lentojasi etukäteen, sillä toisilla kentillä on onni myötä paremmin kuin muilla.

Metron mukaan Happn-sovellus on nimittäin selvittänyt, mitkä ovat Euroopan romanttisimpia lentokenttiä mittaamalla kuinka monta ’ihastusta’ sovelluksen käyttäjien keskuudessa (lue alta lisää sovelluksesta) on saatu eri lentokentillä Euroopassa heinäkuun 2016 aikana.

Selvityksen mukaan eniten ihastuksia syntyy Amsterdamin Schipholin lentokentällä, 9 185 ihastusta kuukaudessa. Suomen lentokenttiä ei top 10 -listalla näy ja läheisimmät ovat Tukholman ja Kööpenhaminan kentät.

Katso alta eniten ihastuksia keränneiden lentokenttien top 10 sekä niiden kuukauden aikana kertyneet ihastusten määrät:

1. Schiphol, Amsterdam, 9 185

2. Istanbul-Atatürk, Istanbul, 7 483

3. Heathrow, Lontoo, 6 053

4. Kööpenhaminan lentoasema, 5 718

5. Gardermoenin lentoasema, Oslo, 5 293

6. Charles de Gaulle, Pariisi, 4 715

7. Adolfo Suárezin Barajasin Madridin kansainvälinen lentoasema, 4 593

8. Portela, Lissabon, 4 228

9. Arlanda, Tukholma, 1 886

10. Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema, Rooma, 1 795

Happn-sovellus näyttää käyttäjilleen toisia sovelluksen käyttäjiä, jotka käyttäjä kohtaa ollessaan liikkeellä. Sovellus näyttää jokaisen profiilin kohdalla, kuinka monesti olet kohdannut kyseisen henkilön ja myöhemmin voit tarkistaa, missä ja milloin kohtasit hänet viimeksi.

Jos pidät jostakin toisesta Happn-käyttäjästä, voit antaa hänelle salaa sydämen eikä hän saa tietää siitä ellei ole antanut itse sinulle sydäntä. Jos kiinnostus on molemminpuolinen, syntyy pari ja tämän jälkeen toisen henkilön kanssa voi alkaa myös viestitellä.

Lähde: Metro