Hiuksissa ja hiuspohjassa on usein monenlaisia ongelmia, joiden hoitoon käytetään uskomattoman monenlaisia tuotteita.

Näiden monien tuotteiden kanssa voi mennä hermot, koska niiden hankinta voi tehdä kukkaroon suuren loven. Mutta mitä jos katsoisitkin keittiösi maustevalikoimaa, josta voisi löytyä tämä mauste, joka pelastaa hiuksesi. Näin joulun lähellä tarvitset sitä ehkä myös joululeivonnaisten teossa.

Kyseessä on kaneli, joka tekee hyvää sekä päänahalle että hiuksille. Tästä uutisoidaan The List -sivustolla. Uutisen mukaan tämä mauste tekee hyvää koko keholle, mutta siitä on hyötyä myös kauneudenhoidossa. Saat levitettyä sitä helpoiten päähäsi, kun sekoitat sitä hoitoaineeseesi.

Kaneli sisältää runsaasti ravinteita. Sen suuren antioksidanttien pitoisuuden vuoksi se voi pitää hiuksesi terveinä ravitsemalla follikkeleita, joista hiukset kasvavat. Se myös vähentää hiusten vaurioitumismahdollisuuksia.

Kaneli myös parantaa verenkiertoa, jolloin hiussäikeesi saavat paremmin happea ja ravinteita, jolloin ne pääsevät kasvamaan nopeammin ja pysyvät terveempänä. Voit käyttää tätä maustekaapin ihmeainetta myös päänahan kuorintaan, jolloin kuolleet ihosolut irtoavat hiuksien tieltä. Silloin hiukset kasvavat nopeammin eivätkä ne irtoa niin helposti.

Tästä ihmeaineesta on apua myös kutisevaan ja tulehtuneeseen päänahkaan. Vaikka et uskoisi tämän mausteen ominaisuuksiin, saat sillä ainakin hoitoaineeseesi hyvän tuoksun.

Lähde: The List