Lisää tämä öljy kauneudenhoitoosi ja saat terveemmän näköisen ihon

Jokainen haluaa varmasti mahdollisimman hyvältä ja terveeltä näyttävän ihon.

Ihonhoitorutiinit eivät ole tietysti kaikilla samanlaiset, koska esimerkiksi nuori iho tarvitsee erilaista hoitoa kuin ikääntynyt iho. Kuiva ihokin tarvitsee erilaisia tuotteita kuin rasvainen. Mutta on eräs aine, joka vaikuttaa suotuisasti monenlaiseen ihoon. Puuttuuko tämä aine vielä, joka esitellään Indian Express-sivustolla, kauneudenhoitoaineistasi?

Kyseessä on lootuksenöljy, joka saadaan lootuksenkukasta. Siitä löytyy paljon ihon tarvitsemia aineksia, kuten B- ja C-vitamiinia sekä mineraaleja, kuten kupari ja rauta.

Talvella iho menettää paljon kosteutta, kuivuu ja näyttää huonolta. Lootus poistaa iholta kuolleet ihosolut, kosteuttaa ihoa ja saa kasvot sekä kaulan näyttämään taas terveemmiltä. Siinä oleva öljy myös peittää ikääntymisestä johtuvia juonteita ja ryppyjä sekä tasoittaa värimuunnoksia, kun sitä käytetään säännöllisesti.

Jos saat hankittua jostakin lootuksenöljyä, voit tehdä siitä itse seoksen, joka levittyy hyvin iholle. Sekoita sen sekaan hunajaa ja vähän maitoa ja levitä seos iholle. Levitä sitä iholle kaksi kertaa viikossa.

Lähde: Indian Express


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.