Koskettava hetki liikutti häävieraita samoin kuin videon myötä ihmisiä ympäri maailman.

Luke Rheault sai tietää vuosi ennen häitään äitinsä sairastavan ALS-tautia. Häissään hän oli ajatellut tanssia erityistanssin sairauden takia pyörätuoliin joutuneen äitinsä kanssa, mutta kappaleen alkaessa soida, jokin ei tuntunut oikealta.

Suloisena eleenä Rheault meni polvilleen päästäkseen lähemmäs äitiään ja kaikki oli täydellisen oikein.

”Muistan kuinka epämukavalta tuntui seistä hänen vierellään tanssin ensimmäiset hetket – se ei tuntunut normaalilta ja silloin menin polvilleni ja tanssin hänen kanssaan. Minulla ei ollu mitään käsitystä, minkälainen vaikutus sillä oli kaikkiin ennen kuin he kertoivat minulle”, hän sanoi.

Rheault kertoi, kuinka siinä hetkessä muulla ei ollut väliä kuin saada äiti tuntemaan olonsa erityiseksi, joten hän teki parhaansa, hymyili äidilleen ja pyöritti häntä hitaasti ympyrää.

”En muista missään vaiheessa häissä ajattelleeni, että nämä voisivat olla yksiä viimeisimpiä hetkiä äitini kanssa. Tein vain sen, mikä tuntui siinä hetkessä oikealla ja olen todella iloinen, että tein niin, koska se on muisto, joka on tehnyt tehtävänsä”, Rheault kertoi.

Rheaultin ja hänen vaimonsa Kristeenan häitä tanssittiin marraskuussa 2008 ja seuraavan vuoden syyskuussa Rheualtin äiti nukkui pois. Rheaultin vaimo julkaisi tämän vuoden maaliskuussa videon tanssista YouTubessa ja kertoi sen yhteydessä, ettei häissä ollut yhtään kuivaa silmäparia.

Yli miljoona katselu kerännyt video on kaunis muisto pojan ja äidin erityisestä hetkestä ja video on koskettanut myös sitä katsoneita.

Lähde: Good Housekeeping