Tajunnanräjäyttävät seksikokemus voi olla helpostikin saatavissa, kiitos tietyn seksiasennon.

Olipa seksielämäsi jo tyydyttävää sellaisenaan tai jos haluat siihen vähän lisämaustetta ja piristystä, kokeile elefanttiasentoa (engl. elephant position tai posture). Tämä eläimellinen asento on Metron mukaan yksi helpoimpia asentoja, joka löytyy Kama Sutrasta, ja se on yhtä nautinnollinen kummallekin osapuolelle.

Elefanttiasento on suunniteltu niin, että siinä stimulaatiota saavat kehon erittäin herkät kohdat. Metron mukaan asento on ihanteellinen myös niihin päiviin, kun ei ole aikaa tai energiaa monimutkaisiin seksiasentoihin.

Kuten nimestä voinee päätellä, on elefanttiasennon inspiraationa käytetty parittelevia norsuja. Asennossa päällä oleva osapuoli saa ohjat nautinnon suhteen.

Näin asento tehdään

  • Elefanttiasento kannattaa tehdä mukavalla alustalla, kuten sängyllä tai sohvalla. Vastaanottava, alla oleva osapuoli menee makoilemaan vatsalleen ja pitää reidet yhdessä sen sijaan, että levittäisi niitä.
  • Työntyvä osapuoli tulee kumppaninsa sisään takaapäin ja kannattelee painoaan käsillään. Työntyvä osapuoli laittaa jalkansa niin, että alla olevan kumppanin reidet ovat hänen jalkojensa välissä.
  • Alla oleva osapuoli voi nostaa ylävartaloaan, jotta on lähempänä työntyvää osapuolta, mikä mahdollistaa suutelun ja intiimit tuhmat puheet. Myös takapuoltaan nostaen alla oleva osapuoli voi vaikuttaa siihen, miten intensiiviseltä yhdyntä tuntuu.
  • Metron mukaan jos haluaa entistä paremman orgasmin, voi alla oleva osapuoli laittaa nilkkansa ristiin ja jännittää lantionpohjan lihaksiaan, Työntyvä osapuoli tuntee myös supistukset, mitkä korostavat läheisyyden tunnetta.
  • Alla oleva osapuoli voi myös hyödyntää omia käsiään lisäämään omaan nautintoaan.

Lähde: Metro