Kuusi koristellaan nyt ystävänpäiväksikin – tältä ystävänpäiväkuuset näyttävät

Kuusitrendi kasvattaa suosiotaan sosiaalisessa mediassa, missä julkaistaan kuvia erilaisista ystävänpäiväkuusista.

Monet ovat riisuneet ja laittaneet joulukuusensa pois noin kuukausi sitten, mutta taas olisi aika laittaa kuusi esille – jos siis haluaa hypätä uuden trendin kelkkaan. Brittilehti Metro kertoo, että kuusen koristelu ystävänpäiväksi on viimeisin Instagram-trendi.

Tämän trendin kanssa etulyöntiasemassa ovat he, jotka omistavat hopeisen, valkoisen tai pinkin muovikuusen, sillä ne todella sopivat ystävänpäivän teemaan ja värimaailmaan. Myös perinteisimmän vihreän muovikuusenkin saa koristeltua ystävänpäivään sopivaksi.

Kuusen oksille laitetaan sydämiä, kukkia, pinkkiä ja punaista oman mielikuvituksen mukaan. Halutessaan ystävänpäiväkuusen koristellussa voi myös hyödyntää joulukuusenkoristeita, jotka sopivat ystävänpäivän värimaailmaan.

Ystävänpäiväkuusten suosio kasvaa koko ajan, ja Instagramista löytyykin tuhansia kuvia erilaisista ystävänpäiväkuusista. Metron mukaan suosituimpien joukossa on sisustusinfluencer Jennifer Houghtonin ystävänpäiväkuuset, joista hän on julkaissut kuvia Instagramissa Turtle Creek Lane -sivullaan.

Racha Abdel Reda jakoi omalla Instagram-sivullaan kuvan viime vuoden ystävänpäiväkuusestaan sekä kertoi, että oli antanut lapsilleen kaksi pientä lahjaa, kun he olivat tulleet koulusta kotiin.

Amber Jessup päätti myös kokeilla ystävänpäiväkuusitrendiä. Hän kertoo Instagramissa, että joululta oli jäänyt täydellinen nauha kuusta varten ja hän viimeisteli kuusen erilaisilla sydänkoristeilla.

Alta voit katsoa vielä muutaman lisäesimerkin ja lisää kuvia ystävänpäiväkuusista löydät esimerkiksi aihetunnisteella #valentinestree ja #valentinesdaytree.

Lähde: Metro


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.