Horoskooppimerkit laitettiin järjestykseen sen mukaan, kuinka todennäköisesti he menevät naimisiin.

Joillekin on pienestä asti selvää, että haluaa joskus juhlia omia häitään ja mennä naimisiin, kun taas toiset tietävät, ettei se ole oma juttu. ”Tahdon” sanominen alttarilla ei ole enää niin yleistä ja monille riittääkin, että saa asua rakkaansa kanssa saman katon alla avoliitossa tai olla parisuhteessa, mutta pitää omat kodit.

Popsugarin mukaan on tiettyjä piirteitä perustuen eri horoskooppimerkkeihin, mitkä saattavat vaikuttaa siihen, kuinka todennäköisesti haluaa mennä naimisiin. Avioliitto onkin enemmän tiettyjen horoskooppimerkkien juttu.

Alle on listattu horoskooppimerkit järjestykseen sen mukaan, kuinka todennäköisesti he haluavat naimisiin. Lista alkaa kaikista epätodennäköisimmin häitään juhlivasta merkistä ja päättyy merkkiin, jolle avioliitto on kaikista todennäköisin.

Vesimies

Astrologi Joshua MacGuiren mukaan vesimiehet ovat mainioita ystäviä, mutta heidän tarve vapaudelle yhdistettynä emotionaalisen intiimiyden pelkoon usein johtaa siihen, ettei vesimies mene naimisiin. Hän on herkempi maailman tarpeille, mikä vaikeuttaa keskittymistä vain yhteen yksilöön, joten jotta vesimies asettuisi aloilleen, se vaatii todella erityisen ihmisen hänen rinnalleen.

Jousimies

Jousimiehet ovat MacGuiren mukaan tyypillisiä vaeltajia ja ilmentävät vierivä kivi ei sammaloidu -sanontaa.

”Jousimieheen iskee usein vaellushalu, mikä tekee avioliitosta vaikeaa, sillä hän usein näkee ruohon vihreämpänä aidan toisella puolen”, astrologi kertoi.

Matkustelua rakastaa jousimies ei oikein olet sinut rutiinien kanssa, joten hän saattaa myös kyllästyä parisuhteisiin melko nopeaan.

Neitsyt

Perfektionismiin taipuvainen neitsyt koettaa aina kehittää itseään, muita, prosesseja – kaikkea. MacGuiren mukaan neitsyt saa usein itsensä ajattelemaan niin, että kunhan kaikki on saatu ”kuntoon”, hän menee naimisiin. Mikään ei kuitenkaan koskaan vaikuta olevan riittävän hyvä hänelle, joten avioliitto jää aina taka-alalle. Jos neitsyt haluaa päästää rakkauden sisään, täytyisi hänen hellittää hieman.

Kaksoset

Kaksoset rakastaa deittailua, liikkeellä oloa ja hauskanpitoa, mutta kun on kyse sitoutumisesta ja avioliitosta, hän on usein epäröivä.

”Osa tästä johtuu siitä, että yhteen ihmiseen sitoutuminen vie pois kaikki muut vaihtoehdot ja kaksoset todella pitävät vaihtoehdoistaan”, MacGuire sanoi.

Kaksoset myös kyllästyvät helposti, joten hänelle on vaikea sitoutua yhteen ihmiseen loppuelämänsä ajaksi.

Kalat

Kalat ovat todella romanttisia ja mielikuvituksellisia.

”Kun on kyse asettumisesta aloilleen jonkun kanssa, voi totuus toisen ihmisen ihmisyydestä olla liikaa kestettäväksi kaloille”, MacGuire selitti.

Hän lisäsi, että kaloilla voi olla vaikea päättää olla jotain mieltä, hän ei välttämättä ole varma, mitä ajattelee ja usein ajattelee muiden tarpeiden olevan omiaan. Kalat tietäät tämän itsestään, mikä tekee hänestä säikyn avioliiton suhteen.

Oinas

Epätodennäköisimmin naimisiin -listan puolivälistä löytyvä oinas tunnetaan itsenäisyydestään ja siitä, että hän tekee mitä haluaa, milloin haluaa ja miten haluaa sen itse tehdä eikä tällainen ajatusmaailma aina ole mahdollista avioliitossa.

”Yhtä lailla hän haluaa rinnalleen ihmisen, joka pitää häntä arvossaan (ja kaikki muut voivat painua hiiteen), mikä tekee avioliitosta järkevän vaihtoehdon hänelle”, MacGuire sanoi.

Oinaan paras mahdollisuus onkin neuvotella hieman enemmän ja olla kärsivällinen, kun se on tarpeen.

Skorpioni

Äärimmäisyyksien merkkinä kun skorpioni rakastuu, hän haluaa viedä sen rakkauden loppuun asti, mikä tarkoittaa avioliittoa.

”Jos hän on rakkaudestaan penseä, ei hän todennäköisesti jää suhteeseen, saati että yhdistäisi elämänsä toisen kanssa”, astrologi totesi.

”Skorpionin kohdalla se on kaikki tai ei mitään, minkä takia he ovat puolivälissä, kun on kyse siitä, mennäkö vai ei naimisiin”, hän lisäsi.

Kauris

Kauris pitää siitä, että kaikki on järjestyksessä, yksityiselämä mukaan luettuna, ja hänellä on taipumus mennä kohti perinteisiä rooleja, jotka sopivat yhteiskuntaan. Avioliitto on siis melko todennäköistä.

”Kauris usein myös näkee avioliiton nostavan statustaan ja auttaa kuulumaan joukkoon”, MacGuire selitti.

”Hän myös haluaa olla vahva vaikuttaja yhteiskunnassa, mikä on helpompaa, kun on osa paria”, hän jatkoi.

Leijona

Horoskooppimerkkien kuninkaalliskompleksin omaava merkki haluaa kaiken eikä hänellä ole aikaa millekään vähemmälle, minkä takia hän todennäköisesti menee naimisiin. Leijona rakastaa myös romantiikkaa ja yhteistyötä, minkä takia avioliitto on todella täyttävää hänelle.

”Sydämensä hallitsemana leijonan on helpompi keskittyä rakkauteensa ja ohjata se yhteen ihmiseen, mikä saa hänet usein haluamaan mennä naimisiin”, MacGuire totesi.

Härkä

Härkä on perinteikkäin horoskooppimerkeistä, minkä takia avioliitto on hänelle ihan selvä asia. Härällä on myös karma ”tarpeen” kanssa, eli hänellä on taipumus olla tarvitseva tai tarvitsee sitä, että häntä tarvitaan, minkä takia avioliitto on kiehtova vaihtoehto.

”Hän pitää jatkuvuudesta ja pysyvyydestä, joten kun hän löytää ihmisen, kenen kanssa tulee hyvin toimeen, hän haluaa vakiinnuttaa sen avioliitolla”, MacGuire sanoi.

Rapu

MacGuiren mukaan horoskooppimerkeistä rapu hallitsee kotia ja perhettä, minkä takia hän on erittäin taipuvainen menemään naimisiin, sillä usein rapu haluaa sen punaisen tuvan ja perunamana.

”Rapu rakastaa muista huolehtimista ja siitä, että hänestä huolehditaan, joten avioliitto vastaa hänen emotionaalisia ihanteitaan”, MacGuire kertoi.

Todella suojeleva ja yksityinen rapu tykkää antaa ja vastaanottaa rakkautta kuvun alla -ympäristössä, mitä avioliitto tarjoaa – eli siis kuin eläisi omassa pienessä kuplassaan.

Vaaka

Kaikista todennäköisimmin häitään juhlii vaaka.

”Tasapaino on kumppanuutta vaa’alle – vaaka hallitsee astrologiassa avioliittoa – joten hän menee todennäköisimmin naimisiin”, MacGuire paljasti.

Vaaka ei pidä mistään niin paljon kuin saa olla suhteessa ja jakaa elämänsä toisen ihmisen kanssa. Hän rakastaa kaikkea, mitä avioliitto mukanaan tuo, aina suurista häistä kotidraamaan, joka saisi saippuaoopperat kalpenemaan rinnallaan – niin hyvää kuin huonoa.

Lähde: Popsugar