Naistenlehden lukijoille toteutettu kysely selvitti muun muassa, että moni nainen on mielellään äänekäs sängyssä.

Ystäväporukat kertovat usein elämänsä intiimeistäkin puolista toisilleen, sillä moni nainen on utelias tietämään, kuinka oma seksielämä vertautuu muihin ja kuinka normaalia omat puuhat ovat.

Uteliaisuuden tyydyttämiseksi Men’s Health teetti kyselyn siitä, mistä naiset pitävät petipuuhissa. Kyselyyn vastasi yli 2 500 Women’s Healthin lukijaa.

Kyselyn mukaan suurin osa naisista tykkää olla äänekäs sängyssä. 63 prosenttia vastaajista kertoi pitävänsä siitä, että seksiin liittyy paljon voihkintaa ja ähkäisyjä.

Naiset kuitenkin vetävät rajan naapurisovun häirintään, sillä suurin osa ei halua häiritä äänekkäällä seksillä naapureita. Sen sijaan kuusi prosenttia vastaajista paljasti, että haluavat herättää seksillään naapurinsa.

Naisten nautintoa kuvaava ääntely ei kuitenkaan ole aina aitoa, sillä yli puolet vastaajista (58%) sanoi teeskennelleensä orgasmin. Tästä huolimatta vain 16 prosenttia sanoi, että teeskentely on heille säännöllistä.

Asentojen suhteen naiset toivat ilmi, ettei lähetyssaarnaaja ole kaikista kamalin asento, mutta he haluavat sen lisäksi 2-3 muuta asentoa hieman maustamaan intiimejä touhujaan.

Vaikka uudet asennot ovat naisten mieleen, eivät he kuitenkaan kyselyn mukaan fantasioi uusista miehistä seksin aikana. Valtaosa naisista (80%) sanoi, etteivät he ajattele seksin aikana muita miehiä.

Kyselystä selvisi myös, että jos nainen käyttää ehkäisypillereitä, ei hän oleta miehen käyttävän kondomia. Näin vastasi 67 prosenttia naisista, mutta kannattaa muistaa, että ehkäisypilleri suojaa raskaudelta, mutta ei sukupuolitaudeilta, joten kondomia ei kannata unohtaa, jos et ole aivan varma siitä, että seksikumppanisi on täysin sukupuolitauditon.

Lähde: Women’s Health