Kylpyhuoneeseen kertynyt kumiankka-armeija ei ollut kämppisten mieleen, mutta suostuminen yhteen kumiankkaan ei ollut hyvä idea.

Kimppakämpässä asumisessa on hyvät puolensa, mutta toisinaan se voi myös ärsyttää – kämppiksistä riippuen. Koomikko James Veitch onnistui mainiosti ärsyttämään kämppiäksiään tekemillään jäynillä, joita hän esitteli Conan O’Brienin talk show’ssa.

Veitch kertoi hänen kämppiksensä äidin olleen tulossa käymään ja kämppis halusi antaa hyvän kuvan asunnosta. Mitä teki Veitch? Lavasti näyttämään siltä, että koomikko myy huumeita.

Toinen jäynä oli enemmän pitkäkestoista kämppisten tekemistä hulluksi. Veitch kertoi, että muuttaessaan hänelle kerrottiin asunnon säännöistä ja kuinka kämppikset olivat tyhjentäneet yhden lokerikon kylpyhuoneessa hänen hygieniatuotteille.

”Minulla ei kuitenkaan ollut mitään sellaisia, joten täytin omani niin monella (kumiankalla) kuin pystyin”, Veitch sanoi nauravalle yleisölle.

”Ajattelin, että se oli hauskaa”, hän jatkoi.

Ajan mittaan Veitch järjesteli kumiankkoja kylppärissä eri tavoin: kumiankat saattoivat palvoa hammastahnaa tai toistaa kohtausta Titanicista. Veitch hankki lopulta lisää kumiankkoja.

”Aloin laittaa ne niin, että vaikuttaisi kuin ne tulisivat viemäristä”, koomikko sanoo.

Sitten hän kertoo, kuinka netistä saa ostettua tukkuna kumiankkoja ja homma lähti niin sanotusti lapasesta. Lopulta hän sai kämppikseltään viestin, jossa hänelle kerrottiin, että kumiankoista täytyy keskustella.

”Ole kiltti, lopeta. Minulla oli tänä aamuna kiire, mutta en voinut käydä suihkussa ennen kuin olin siirtänyt tyyliin sata pientä ankkaa”, Veitchin kämppis oli viestittänyt miehelle.

Veitch lupasi, että jatkossa pieniä ankkoja ei enää ole. Nauravalle yleisölle koomikko tokaisee, että yleisössä olijat hoksasivat miehen lupauksessa olleen porsaanreiän paljon nopeammin kuin kämppis.

”Hän ei todellakaan osannut olettaa tätä tapahtuvan”, koomikko sanoo samalla, kun hän näyttää ruudulta, kuinka suuri määrä pieniä kumiankkoja on vaihtunut muutamaan suurempaan ankkaan.

”Luuletko tämän olevan hauskaa”, kämppis oli viestittänyt tämän jälkeen koomikolle.

Kämppis esitti Veitchille vaatimuksen, että viikonlopun jälkeen kaikkien ankkojen on oltava poissa. Veitch kuitenkin pyysi, saisiko pitää yhden ankan kylppärissä ja lupa tuli – ei olisi kuitenkaan kannattanut, kuten video osoittaa.

Veitchin vierailu O’Brienin ohjelmassa tapahtui jo viime syksynä, mutta talk show’n Facebook-sivu on jakanut uudelleen videon ankkapilailusta. Se on saanut suuren suosion yli 9 miljoonalla katselullaan ja yli 170 000 jaolla.

Voit katsoa ankkajäynän huipennuksen artikkelin yllä olevalta videolta tai alta englanniksi tekstitettynä.

James Veitch Is A Terrible RoommateJames Veitch bought a significant number of rubber ducks. #CONAN

Julkaissut Conan O’Brien Presents: Team Coco 23. helmikuuta 2018

Kannattaa myös muistaa Ismo Leikolan vierailu O’Brienin ohjelmassa. Voit lukea tästä lisää täällä.