Osa koirista menee ”taikatempun” myötä hämilleen, osa pilaa omistajansa yritykset – ja ovatpa omistajat onnistuneet myös telomaan itseään koiraansa juksatessaan.

Sosiaalisessa mediassa on kesän aikana levinnyt lukuisia videoklippejä What the Fluff Challenge -nimellä kulkevasta haasteessa, jossa on tarkoitus huijata koiria ”taikatempulla”. Ideana on, että koiransa edessä seisova omistaja piiloutuu esimerkiksi lakanan tai viltin taakse, kurkistaa sieltä muutaman kerran ja pudottaa sen sitten maahan, samalla siirtyen itse toisaalle piiloon, jolloin koira jää ihmettelemään, mihin omistaja oikein katosi.

”Taikatemppu”-haasteesta on syntynyt lukuisia hulvattomia videoita, joita on jaettu someen. Osassa videoista voi huomata, miten koirat selvästi menevät hämilleen, kun omistaja katoaa heidän silmien edessä, toiset taas eivät ole moksiskaan ja saattavat vain mennä lattialle pudotetun lakanan tai vastaavan päälle köllöttämään – ja muutamissa koko pila menee pieleen, kun koirat hyppivät lakanaa vasten tai omistaja onnistuu telomaan itsensä lyömällä polvensa ovenkarmiin, kuten aivan artikkelin lopussa olevalla LADBiblen julkaisemalla koostevideolla käy.

Voit katsoa artikkelin yltä The Dodon luoman koostevideon. Lisää vastaavia koostevideoita löydät esimerkiksi Dogs Are Awesomen YouTube-kanavalta, missä tätä kirjoittaessa koostevideoita tästä haasteesta on julkaistu lähemmäs 30.

Haastetta on kokeiltu myös kissoihin ja ainakin yhteen kissaan se tepsi:

Koostevideoita kissojen reaktioista haasteeseen löydät myös esimerkiksi Dogs Are Awesomen YouTube-kanavalta – tässä linkki yhteen videoon. Alta voit katsoa LADBiblen jakaman koostevideon koirien reaktioista.

’What The Fluff Challenge’ CompilationPeople keep pranking their dogs with this ’magic trick’ and it’s amazing. Here are our favourites so far

Julkaissut LADbible Keskiviikko 20. kesäkuu 2018