Koirat koettivat parhaansa mukaan estää miestä heittämästä joulukuusen pois.

Grahamin perheen koirat olisivat luultavasti halunneet jatkaa vielä joulutunnelman parissa, sillä viraalivideo osoittaa niiden kovasti laittaneen kampoihin perheen isän yrityksille heittää kuusi menemään.

Bella Vistassa, Arkansasissa asuvan perheen luo oli tulossa vieraita, joten David Graham vei joulukuusen ulos. Takapihalle päästyään kahden lapsen isä joutui kuitenkin kuusitaistoon perheen koirien kanssa, kun ne tarrasivat kiinni joulukuusen toiseen päähän ja koettivat vetää sen pois Grahamin hallusta.

Grahamin vaimo Erin huomasi tilanteen, otti kameran esiin ja kuvasi pihan huvittavat tapahtumat videolle, jonka hän jakoi Facebookissa ja Instagramissa.

”Pyysin miestäni heittämään vanhan joulukuusen menemään yrittäessä siivota ja huomasin sen kestävän todella kauan… sitten katsoin ulos ja näin tämän taiston olevan menossa”, Erin Graham kirjoitti videon yhteydessä.

Videolla näkyy, miten kuusitaiston tuoksinassa David Graham menee nurin koettaessaan saada kuusen aidan yli samalla, kun koirat tekevät parhaansa estääksen häntä onnistumasta. Lopulta Graham onnistuu heittämään kuusen aidan yli ja toinen koirista nousee takajaloilleen aitaa vasten hetkeksi katsomaan, minne se kiva kuusi joutui.

Videota kuvaavaa vaimoa pihan tapahtumat huvittavat, sillä videolla voi kuulla hänen nauravan makeasti. Video on huvittanut myös sen nähneitä ihmisiä, sillä tätä kirjoittaessa noin 30 miljoonaa katselua Facebookissa keränneellä videolla on eniten nauravia haha-reaktiota, yli 200 000.

Voit katsoa videon alta ja jos se ei näy, löydät sen Facebookista tai Instagramista.

So I asked my husband to toss the old Christmas tree during the cleanup efforts and noticed it was taking a REALLY long time… then I look out and see this struggle going down…

https://www.instagram.com/erinsgraham/
* Jukin Media Verified *
Find this video and others like it by visiting https://www.jukinmedia.com/licensing/view/981575
For licensing / permission to use, please email licensing(at)jukinmedia(dot)com.

Julkaissut Erin Sharkey Graham 13. tammikuuta 2018

Lähde: Daily Mail

Kommentit

Kommenttia