Kevään ihanimmat hiusvärit ovat tässä! 20 sävyä, jotka ovat nyt trendikkäät

Hiusvärin päivittäminen on helppo tapa niin piristää itseään kuin muuttaa tyyliään.

Kevään tullen moni haluaa tehdä muutoksia hiustyyliinsä – etenkin kun näkee kevään ihanat hiusväritrendit. Tänä keväänä hiusväritrendien värikirjo on laaja, joten trendisävyjen joukosta löytyy todennäköisesti jokaiseen makuun sopiva sävy.

Pure Wow listasi hiusalan ammattilaisten avustuksella kevään parhaita trendisävyjä ja poimimme joukosta 20 esimerkkiä alle.

Ruusuinen vaalea

Julkkisten hiuksia värjäävä Guy Tang mainitsee ruusuisen vaalean, rose blonden yhtenä lempitapanaan vaihtaa hiusväriä vaaleammaksi keväällä.

”Sen vaikutus on niin pehmeä ja herkkä”, Tang sanoo Pure Wow’lle.

Ruusukulta

Ruusukulta on muuttunut super trendikkäästä trendikkääksi klassikoksi – ja hyvästä syystä. Tämä sävy on selvästi vaaleanpunaisempi kuin yllä oleva ruusuinen vaalea. Pehmeä sävy on loputtoman imarteleva ja helppo saada sopimaan omaan ihonsävyysi.

Kultainen karamelli

Värjääjä Nicole Tabloff antaa tästä esimerkkinä sävyn, joka Tiffany Haddishilla oli tämän vuoden Golden Globes -palkintogaalassa.

”Tämä väri on täydellinen sellaiselle, jolla on luonnostaan tummempi pohja, mutta haluaa saada vaaleamman sävyn”, hän vinkkaa.

Piilotettu neonväri

Jos räväköiden värivalintojen käyttö mietityttää, voi tämä olla silti rohkeampaa muutosta kaipaavan valinta. Tässä näyttävä sävy laitetaan aivan hiusten alaosiin, jolloin se pilkistää esiin, kun hiuksesi liikkuvat.

Hattarainen sininen

Hilary Duffin pitkäaikainen stylisti Nikki Lee vinkkaa kevättukkaan Duffilla nähtyä sinisen sävyjen sekoitusta.

”Saadakseni tämän lopputuloksen jouduin esivaalentamaan hänen hiuksensa ja tekemään nopean esisävytyksen, jotta saisi pois ei-toivotut keltaiset sävyt. Tämä on tärkeä vaihe, koska sinisen sekoittuessa keltaisiin, voi lopputulos olla vihreä”, Lee selittää.

Pastellien sekoitus

Vaikka tässä hiustyylissä on paljon eri värejä, on niiden vaikutus yllättävän hienovarainen.

”Kaikki kaikessa on oikea erottelu ja värien asettelu, että ne parhaiten korostavat kasvoja. Tämä myös estää lopputulosta muuttumasta liian raidalliseksi”, Tang kertoo.

Kasvoja kehystävät raidat

Nämä kasvoja kehystävät raidat ovat olleet hiustrendien joukossa jo pidempään. Tässä tyylissä aivan hiusten etuosassa on eri sävyä kuin muualla hiuksissa. Tänä keväänä trendin kanssa voi kokeilla myös kahta sävyä kehystämässä kasvoja, kuten malli Bella Hadidilla on alla olevassa julkaisussa.

Harmaa esiin

Pure Wow’n mukaan viime vuonna moni nainen antoi luonnollisten harmaidensa tulla esiin. Jos olet kasvun välivaiheessa, voit pyytää värjääjääsi lisäämään kirkkaampia raitoja tai omaa sävyäsi tummempia raitoja sekoittamaan hiuksiisi luonnostaan tulevaa harmaata muuhun osaan hiuksiasi. Upea Jane Fonda, 83, näyttää alla mallia!

Eloisa punainen

Ota mallia näyttelijä Sarah Hylandista ja kokeile täyteläistä punaista, jossa on useita sävyjä, jotka tuovat ulottuvuutta hiuksiin.

”Tämä sävy toimii sekä lyhyellä että pitkällä tukalla sekä eri ihosävyillä”, värjääjä Karissa Schaudt sanoo.

”Muista näyttää kampaajallesi valokuva, jossa on haluamasi tyyli. Punaisen sävyjä on niin paljon, että on tärkeä varmistaa, että olette samalla sivulla”, hän lisää.

Strawberry blonde

Tämä punaisiin sävyihin kuuluva tyyli on Tabloffin mukaan oiva valinta kevääseen, koska se on täydellinen muutos tummemmasta kuparinpunaisesta, jota yleensä nähdään kylmempinä kuukausina. Hän myös lisää, että vaaleat kuparin, kullan ja pinkin sävyt ovat imartelevia.

Lämmin vaalea

Leen mukaan tämä buttercream blonde on lämmin ja kirkas, 90-luvun huippumallien hiussävyjä muistuttava sävyvalinta. Tällainen vaalea sävy on pehmeämpi ja luonnollisempi, etenkin jos sen yhdistää löysiin laineisiin.

Jäinen vaalea

Julkkisten kanssa työskentelevän värjääjä Aura Friedmanin mukaan julkkikset ja somevaikuttavat ovat kääntyneet valkoisempien sävyjen puoleen erottuakseen massasta.

”Tämä jäinen sävy on viileä ja heijastava, ja sen saamiseksi tarvitaan ehdottomasti värinpoisto”, Friedman kertoo.

Hunajainen bronde

Bronde, eli blondin ja bruneten sekoitus ei ole kadonnut minnekään trendikartalta. Tämä sävy on siitä harvinainen, että se näyttää haalistuessaan entistä paremmalta.

Mahonginruskea

Tumman tukan hienovaraisempi onnistuu, kun valitsee mahonginruskean, kuten Zendaya. Pure Wow’n mukaan nämä pehmeät, punertavan ruskeat sävyt heijastavat hyvin valoa tummemmissa hiusväreissä.

Savuinen ruskea

Toinen brunettien vaihtoehto on savuinen tai tuhkainen ruskea. Schaudt suosittelee käyttämään neutraalia tuhkasävyä, joka luo syvyyttä ja kontrastia ja estää lämpimämpiä sävyjä, kun väri haalistuu.

Pehmeä persikka

Tätä ei kannata tyrmätä ennen kuin on itse sitä kokeillut! Persikka on harvinainen väri, joka toimii monenlaisille ihonsävyille. Tätä voi kokeilla myös tummempien juurien kanssa, mikä lisää ulottuvuutta ja rauhoittaa pastellisävyä.

Limen hehkua

Tabloffin mukaan tämä näyttävä vihreän sävy on hyvä valinta niille, jotka ovat vaalentaneet hiuksiaan ja haluavat kokeilla räväkkää muutosta.

Sateenkaaren värit

Friedman kertoo nauttivansa siitä, kun saa laittaa epätavallisia värejä asiakkaidensa hiuksiin.

”Pinkit, siniset, vihreät, olivatpa ne kirkkaita tai pastellia, näkyvät kaikkialla kevään aikana. Pimeän vuoden jälkeen on ihana tuoda väriläiskiä vuoteen 2021”, Friedman sanoo.

Mallina räväkkä sävy näyttelijä Taraji P. Hensonilta.

Hasselpähkinäinen ruskea

Jos sinun hiuksesi ovat luonnostaan tummat ja haluat tehdä simppelin ehostuksen väriin, voi silloin oiva valinta olla lämpimien ja kylmien sävyjen sekoitus hienovaraisina raitoina, joka luo rikkaan hasselpähkinäisen ruskean sävyn.

Kiiltävä tumma sävy

Keväällä voi suosia myös tummia sävyjä ja onkin aika tuoda esiin tummansuklaisen sekä mustien sävyjen kiilto.

”Pyydä kampaajalta puolikestoväriä (demi-permanent) ja käy värjäyttämässä sitä 6-8 viikon välein, jotta se pysyy eloisana”, Tabloff vinkkaa.

Löydät lisää keväisiä hiusvärivinkkejä esimerkiksi Instagramista aihetunnisteilla #springhaircolor ja #keväthiukset.

Lähde: Pure Wow


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.