Nuorukainen kuvasi lyhyen videon kengurun uintihetkestä.

Lämpiminä päivinä saattaa joskus löytää pihansa uima-altaasta yllättäviä uimavieraita. Sellainen odotti myös 20-vuotiasta Jayden Sawtellia, joka huomasi kengurun löytäneen tiensä kotinsa takapihalla olevaan uima-altaaseen.

Australiassa asuva Sawtell oli valmistautumassa lähtemään töihin, kun hän näki kengurun altaassa. Sawtellin mukaan se vaikutti alkuun ahdistuneelta ja hän yrittikin auttaa sitä pois altaasta harjan avulla, mutta ei onnistunut.

Yahoo! Newsin mukaan Sawtell kuvasi videon kengurun uintihetkestä sen jälkeen, kun se oli rauhoittunut. Videolla nuorukainen ihmettelee näkyä.

”Uima-altaassa on kenguru… Mitä ihmettä”, hän sanoo videolla.

Sawtell totesi, ettei kenguruiden näkeminen ole poikkeuksellista hänen kotinsa lähistöllä, sillä hän asuu maatilan lähellä. Tästä huolimatta Sawtellin pikkusisko meni pois tolaltaan kengurun takia ja otti yhteyttä sisarusten äitiin kertoakseen, mitä kotona tapahtuu.

Sawtellin mukaan noin viiden minuutin jälkeen kenguru noui pois vedestä ja jatkoi matkaansa. Voit katsoa lyhyen videon yllättävästä uimavieraasta artikkelin yltä.

Lähde: Yahoo! News, Storyful