Vaikka horoskooppimerkin perusteella voitaisiin laittaa äidit parhaimpaan järjestykseen, voit olla silti paras äiti lapsillesi, vaikka et olisikaan tämän listan kärjessä.

Horoskooppimerkki voi kuitenkin antaa parhaat mahdollisuudet tulla parhaimmaksi äidiksi. Jokaisella on vielä oma mielipide siitä, että millainen on hyvä äiti, joten tätä listaa ei senkään takia voi ottaa ihan tosissaan. Vuoden äidiksikään valittu ei ole kaikkien mielestä se paras äiti. Toivottavasti jokaisen mielestä oma äiti on paras äiti!

Tässä alla kuitenkin horoskooppimerkkien perusteella parhaimmat äidit

1. Kalat (19. helmikuuta – 20. maaliskuuta)

Kalat-äiti on sellainen äiti, joka kasvattaa lapsensa arvostamaan taidetta ja rohkaisee lapsiaan olemaan luovia.

Tällaisen äidin lapset ovat herkkiä, kekseliäitä ja oppivat kohtelemaan muita ihmisiä ystävällisesti ja myötätuntoisesti. Kalanäidit rakastavat luontoa ja ovat ylpeitä siitä, jos heidän lapsensa osaavat ottaa muut ihmiset huomioon.

2. Oinas (21. maaliskuuta – 19. huhtikuuta)

Oinasäidit pitävät lastensa aikataulut täynnä musiikkitunteja, urheilua, harrastuksia, sosiaalista toimintaa ja leirejä. Sillä aikaa Oinas-äidillä on itsellä aikaa tehdä omia juttuja.

Hän haluaa lastensa olevan seikkailunhaluisia. Hän kannustaa heitä kohtaamaan kaikki haasteet, joita he saavat eteensä ja taistelemaan sen puolesta, mihin he uskovat.

Tällainen äiti on toisinaan tylsä, mutta myös katuu sitä. Nämä äidit voivat pitää aika paljon kuria, ja joskus heidän on kuunneltava ja todellakin kuultava, mitä heidän lapsensa haluavat tai eivät halua tehdä.

3. Kaksoset (21. toukokuuta – 20. kesäkuuta)

Kaksos-äidit voivat puhua mistä tahansa lastensa kanssa. Näillä äideillä ei ole mitään salaisuuksia lapsiltaan.

Heidän lapsillaan on hyvät viestintätaidot ja he ovat hyvin tietoisia siitä, mitä ympäröivässä maailmassa tapahtuu. Kaksosäidit ymmärtävät lapsiaan ja heidän tarpeitaan erittäin hyvin.

4. Kauris (22. joulukuuta – 19. tammikuuta)

Kauris-äidit taistelevat kuolemaansa asti lastensa puolesta. Kauris on uskollinen ja on aina lastensa puolella.

Nämä äidit suhtautuvat vanhemmuuteen erittäin vakavasti. He haluavat kasvattaa lapsensa siten, että heistä tulisi kurinalaisia ja he osaisivat keskittyä hyvin olemaan työelämässä.

Kauris-äidit ovat yleensä työssäkäyviä äitejä, ja joskus heitä on muistutettava ottamaan aikaa myös itselleen, eikä omistaa jokaista ylimääräistä minuuttia perheelle.

5. Härkä (20. huhtikuuta – 20. toukokuuta)

Härkä-äidit ovat uskomattoman kärsivällisiä. He ovat myös hyvin maanläheisiä.

Härkä-äidit voivat olla myös itsepäisiä, joka voi johtaa ongelmiin, kun hänen lapsensa pääsevät teini-ikäisiksi.

Härkä-äiti varmistaa, että hänen lapsensa arvostavat kauneutta ja luontoa.

6. Vaaka (23. syyskuuta – 22. lokakuuta)

Vaaka on mukava äiti, koska hän on niin tasapainoinen ja rauhallinen. Vaaka-äidit haluavat kodin jossa kaikki toimii harmoniassa, ja kun lasten välillä on riitoja, hän pystyy näkemään jokaisen lapsen näkökulman riidassa ja auttamaan lapsia sopimaan riitansa jokaiselle sopivalla tavalla.

Vaakaäidit eivät pidä siitä, että heidän olisi oltava kurinpitäjiä. He haluavat olla mieluummin lapsen ystäviä kuin vanhempia, mutta vasta siinä vaiheessa, kun lapsi on jo vanhempi.

Tärkein asia, jonka vaakaäiti haluaa opettaa lapsilleen, on se, kuinka jakaa ja kuinka tuntea myötätuntoa muita kohtaan ja kuinka olla hyviä ystäviä.

7. Rapu (21. kesäkuuta – 22. heinäkuuta)

Rapuäiti on suojeleva. Itse asiassa lapset, joilla on Rapuäiti, tietävät, että heitä todella rakastetaan ja heistä pidetään huolta.

Rapu on aina paikalla kuuntelemassa lastaan ​​ja auttamassa häntä toimimaan paremmin. Hän haluaa, että hänen kotinsa on täynnä rakkautta ja että se on mukava paikka kaikille ja että lapset voivat kertoa hänelle mitä tahansa.

Jos lapsella on murheita, Rapuäiti valmistaa lapselle lapsen suosikkikeksejä tai jotain muuta sellaista, josta lapsi pitää. Hän auttaa myös kehittämään lapsen luovuutta eikä ujostele kertoa muille, että hänen lapsensa on nero.

8. Jousimies (22. marraskuuta – 21. joulukuuta)

Jousimiehillä on valtava sydän ja he haluavat jakaa maailman lastensa kanssa.

Todennäköisesti he alkavat matkustella heidän kanssaan jo varhaisessa iässä. He antavat lapsilleen tiedonjanoa ja voimakkaan itsenäisyyden tunteen sekä vähän huonon huumorintajun.

Jousimiehet ovat hauskoja äitejä ja he tietävät, että lapsuus on lyhyt aika elämässä, joten hän haluaa lastensa nauttivan jokaisesta hetkestä. Hän voi kuitenkin olla impulsiivinen – hän saattaa olla lähdössä matkalle, mutta yhtäkkiä hän kertookin, että onkin rantapäivä.

Hänellä ei ehkä ole niin paljon sääntöjä kuin monilla muilla äideillä, koska hän haluaa lastensa olevan omia persoonia, ei hänen kopioitansa.

9. Neitsyt (23. elokuuta – 22. syyskuuta)

Mikä tahansa onkin rikki, Neitsyt-äiti tekee parhaansa sen korjaamiseksi, olipa kyseessä lelu tai särkynyt sydän. Hänellä on suuret odotukset lapsistaan ​​ja hän voi olla kriittinen heitä kohtaan, mutta rakastaa silti heitä syvästi, vaikka he epäonnistuisivatkin.

Hän haluaa, että lapsilla on kurinalaisuutta ja että he eivät anna heti periksi, kun asiat vaikeutuvat.

10. Skorpioni (23. lokakuuta – 21. marraskuuta)

Skorpioni-äidit ovat intuitiivisia ja he tietävät, mitä lapsen kanssa tapahtuu, ennen kuin lapsi tietää sitä itsekään. Skorpioni-äidit ovat uskollisia, rehellisiä ja suojelevaisia niin kauan kuin heidän lapsensa kertovat totuuden ja ottavat muut huomioon.

Jos loukkaat hänen lapsiaan tai aiheuta hänen lapsilleen ongelmia, hän taistelee lapsiensa puolesta kovemmin kuin jopa itsensä puolesta.

11. Vesimies (20. tammikuuta – 18. helmikuuta)

Vesimies-äidit ovat uskollisia itselleen. He varmistavat, että heidän lapsensa tietävät muiden auttamisen tärkeyden ja että lapset ovat tietoisia siitä mitkä asiat ovat maailmassa tärkeitä, kuten esimeriksi ilmaston lämpenemiseen liittyvät asiat.

Vesimies-äiti rohkaisee lapsiaan olemaan mielikuvituksellisia. Hän on kuitenkin aika kärsimätön, jos lapsi itkee epäonnistumistaan. Häntä voidaan välillä joutua muistuttamaan, että hän ei voi olettaa, että lapset tietävät automaattisesti, että hän rakastaa heitä ja että hänen on välillä rauhoitettava heitä.

12. Leijona (23. heinäkuuta – 22. elokuuta)

Leijona-äiti on äideistä lapsellisin. Hän nauttii lastensa kanssa leikkimisestä ja antaa heille paljon lahjoja. Hän saattaa kuitenkin asettaa omat tarpeet lastensa edelle. Ehkä hän pitää lapselle mahtavat syntymäpäiväjuhlat sen takia, että hän voi tehdä sillä vaikutuksen muihin äiteihin?

Hän rakastaa lapsiaan syvästi, vaikka hänellä voi olla narsistisia taipumuksia ajatellen lapsiaan itsensä jatkeena. Hänellä ei ole minkäänlaisia estoja, vaikka flirttaillessaan lapsensa opettajan kanssa, hän nolaisi samalla lapsensa.

Lähde: Yourtango