Nosta tunnelma makuuhuoneessa uudelle tasolle ja ota peili osaksi seksileikkejäsi.

Pitkässä parisuhteessa oppii hyvin tuntemaan, mistä toinen pitää ja mistä ei, ja se pätee myös makuuhuoneen puolella. Jossain vaiheessa kaikki voi kuitenkin alkaa tuntua tutulta ja turvalliselta, jolloin voi tarpeen keksiä jotain uutta – jännittävääkin.

Women’s Healthin mukaan yksi tapa nostaa tunnelma makuuhuoneen puolella uudelle tasolle, on ottaa peili osaksi seksileikkejä. Alle onkin listattu vinkiksi ja inspiraatioksi 6 tapaa, miten hyödyntää peiliä seksin aikana.

Käsileikkejä

Pyydä miestäsi istumaan sängyn reunalle katse peiliin päin, istu hänen taakseen ja painaudu vasten hänen selkäänsä. Samalla liu’uta käsiäsi miehen vatsaa pitkin alas ja ota hänen ote hänen peniksestään. Tämän jälkeen tyydytä miestäsi käsin samalla, kun kumpikin nautitte show’sta.

Striptease

Psykologi ja seksiterapeutti Melissa Fogelin mukaan peili voi olla hauska apuväline, kun pidät kumppanillesi striptease-esityksen. Pyydä kumppaniasi istumaan tuoliin peilin eteen, jotta hän näkee sinut joka suunnasta samalla, kun vähennät vaatteitasi.

Katsekontakti

Monille naisille seksin harrastaminen takaapäin ei ole mieluisa, koska näin ei saa katsekontaktia kumppaniin, mutta jos laitat peilin sängyn eteen, on katsekontaktiongelma ratkaistu, vinkkasi kliininen seksologi Debra Laino. Peilin avulla kumpikin näkee toisensa kasvot, mikä voi tuoda uutta kipinää touhuun mukaan.

Lehmitytölle katseltavaa

Laita peili vasten sängynpäätyä ja asetu miehesi päälle. Näin voit ottaa sängyssä ohjat käsiisi ja samalla nähdä itsesi peilistä.

Uusi näkökulma

Fogel vinkkaa pareja harrastamaan seksiä peilin päällä.

”Peilin päällä istumalla voit nähdä seksin sellaisia puolia, joita ei normaalisti näe”, hän sanoi Women’s Healthille.

Laita suuri peili lattialle ja kokeile kumppanisi kanssa sen päällä erilaisia asentoja välillä peiliin katsoen. Muista vain olla varovainen, ettei peili mene rikki ja satu vahinkoja.

Lähikuvaa

Lisensoitu psykologi Rachel Needle Etelä-Floridan avio- ja seksuaaliterveyden laitokselta ehdottaa pareja ottamaan käsipeilin mukaan niin, että voit sen kautta katsoa, kun kumppanisi työntyy sinuun. Voit tehdä siitä vielä kuumempaa, jos asettelet peilin niin, että kumppanisikin näkee sen.

Lue lisää ideoita peilin käyttämisestä seksin aikana täältä.

Lähde: Women’s Health