Sosiaalisessa mediassa omalaatuisesti annosteltavaa kasvojen puhdistusainetta on ihasteltu kovasti.

Japanilaisen Kanebo-kosmetiikkamerkin kasvojen puhdistusaine on saanut naiset ympäri maailman ihastumaan sen erikoiseen tapaan annostella puhdistusainetta käyttöä varten: vaahto työntyy esiin suloisen ruusun muotoon.

Anti-aging-puhdistusaine on nimeltään Evita Beauty Whip ja sen lisäksi, että sen vaahto näyttää ruusulta, se myös Cosmopolitanin mukaan tuoksuu ruusulle. Sen käyttö on todella helppoa, kuten alla oleva lyhyet Instagram-videot näyttävät:

Ruusuna käytettäväksi tuleva vaahto on ihastuttanut sosiaalisessa mediassa. ”Tämä on niin siistiä siis mitääää” ja ”Japani, olet mahtava” ovat vain pari esimerkkiä kommenteista, joita kasvojen puhdistusaine on saanut.

Mashablen mukaan kun tuotteesta kerrottiin ensimmäisen kerran heinäkuussa, siitä tuli viraali-ilmiö sen käytöstä julkaistun videon ansiosta. Saataville se tulee syyskuussa.

Cosmopolitanin mukaan puhdistusainetta valmistava Kanebo suosittelee, että ainetta hierotaan kasvoille 30-60 sekuntia ja sitten pestään pois lämpimällä vedellä. Voit katsoa ”ruusuvaahdon” lyhyen mainoksen, jossa naiset ihastelevat ja kokeilevat sitä, täältä ja lisätietoa (huom! japaniksi) täältä.

Lähde: Cosmopolitan