Joinakin päivinä kasvoille loihtimasi meikki pysyy hyvänä ja virheettömänä koko päivän.

Tällaisena päivänä saattaa ottaa päähän, jos virheetön meikki pitää pestä pois suihkussa käydessä. Kalifornialainen opiskelija Lauren on keksinyt keinon säilyttää silmämeikkinsä, vaikka pitäisikin käydä suihkussa.

Lauren nimittäin asettaa silmilleen suojalasit suihkuun mennessään. Hän latasi Tumblriinsa kuvan itsestään suojalasit päässä ennen suihkua ja kuvan siitä, miltä silmämeikki näytti suihkun jälkeen – meikki oli yhä virheetön.

http://laurlaurrdraws.tumblr.com/post/161343621056

”Halusin lähteä ystävieni kanssa ulos illalla, mutta hiukseni olivat likaiset. En kuitenkaan missään nimessä halunnut tuhlata uusia irtoripsiä ja 45 minuuttia luomivärin levittämiseen, joten keksin käydä suihkussa suojalasit päässä”, Lauren kertoo.

Laurenin mukaan monet ihmiset olivat vaikuttuneita hänen niksistään, mutta osa ei voinut ymmärtää, miksei hän vain käyttänyt kuivashampoota.

”Sain monta kommenttia ihmisiltä, joiden mielestä olin tyhmä. He kysyivät, olenko koskaan kuullut kuivashampoosta. Sen käyttäminen ei kuitenkaan ole hyvä idea, jos sinulla on permanentti”, hän toteaa.

Lähde: Metro


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia