Monet Sinkkuelämää-sarjan jatko-osan, And Just Like, nähneet ovat panneet merkille asioita, jotka voisivat viitata sen yhden pääosassa olevan hahmon kärsivän dementiasta.

Sinkkuelämää-sarjan uusimmassa kaudessa on tähän mennessä nähty, kuinka Carrie Bradshaw on yrittänyt siirtyä eteenpäin hänen miehensä Johnin menettämisen jälkeen. Valitettavasti joidenkin sarjan fanien mielestä Carrien tulevaisuudessa saattaa olla enemmänkin huonoja uutisia. Sarjan fanit ovat nimittäin huomanneet Carrien tekevän asioita, jotka voisivat liittyä jollakin tavalla huonontuneeseen muistiin.

Carrie on tehnyt tähän mennessä jo useita dementiaan viittaavia asioita

Sarjassa on nähty monia kohtauksia, joissa Carrie on laittanut asioita vääriin paikkoihin, kuten kahvia pakasteeseen. Hän on myös unohtanut kesken lauseen mitä hän olikaan sanomassa.

Dementiasta kärsivät ihmiset kadottavat usein tavaroitaan muistin menettämisen seurauksena. He voivat myös pistää tavaroita epätavallisiin paikkoihin – esimerkiksi jättämällä kaukosäätimen kylpyhuoneeseen tai teepusseja jääkaappiin.

Voisiko Carriella olla alkava dementia?

Sen näkee sarjan edetessä, että mitä käsikirjoittajilla ja tuottajilla on Carrielle ja muille Sinkkuelämää -hahmoille suunniteltuna.

Lähde: The List